Η Σπάρτη θα έχει την υπογραφή του Βαζέχα

Άλλη μία προπονητική προσπάθεια για τον Κριστόφ Βαζέχα στη Football League, καθώς ανέλαβε τη Σπάρτη.

Η Σπάρτη θα έχει την υπογραφή του Βαζέχα
wazeha

Επαγγελματικά η Ελλάδα ταιριάζει περισσότερο στον Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος μετά τη σύντομη συνεργασία του με τη Ρουχ Χορζόφ, πήρε την απόφαση ν' αναλάβει τη Σπάρτη.

Όπως ανακοινώθηκε: " Το μεσημέρι της Τετάρτης (25/7) η παλιά δόξα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε από τη Σπάρτη: "Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι και επίσημα είναι προπονητής της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ο Κριστόφ Βαζέχα, μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού και πολωνικού ποδοσφαίρου.

Ο διεθνής Πολωνός, ο οποίος την Παρασκευή 20 Ιουλίου επισκέφθηκε τα γραφεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας μας και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Νικόλαρο, τον Μεγαλομέτοχο κ. Δημήτρη Βουδούρη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Θανάση Σταματόπουλο, υπέγραψε χθες συμβόλαιο πρόσληψης σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με την παρουσία των κυρίων Νικόλαρου και Βουδούρη.

Ο κ. Βαζέχα είναι πλέον ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 του πρωταθλήματος της Football League. Ένας προπονητής που είναι γνώστης της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας και σίγουρα θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε και τον καλωσορίζουμε".

24MEDIA NETWORK