Η "Sport" έστειλε τον Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πάρει πλέον την απόφασή του να αφήσει την Μπιλμπάο για χάρη της Μπαρτσελόνα όπως αποκάλυψε η καταλανική "Sport" στο σημερινό της πρωτοσέλιδο.

Bilbao's head coach Ernesto Valverde attends a news conference in Minsk, Belarus, Monday, Sept. 29, 2014. Athletic Bilbao will face BATE Borisov on Tuesday Sept. 30, 2014 in their Champions League Group Stage in group H soccer match in Borisov. (AP Photo/Sergei Grits)
Bilbao's head coach Ernesto Valverde attends a news conference in Minsk, Belarus, Monday, Sept. 29, 2014. Athletic Bilbao will face BATE Borisov on Tuesday Sept. 30, 2014 in their Champions League Group Stage in group H soccer match in Borisov. (AP Photo/Sergei Grits) AP

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Λουίς Ενρίκε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ξεκίνησε από τη στιγμή που ο ίδιος ανακοίνωσε επίσημα πως δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν και όλοι περιμένουν πλέον με αγωνία ποιός θα αναλάβει το δύσκολο έργο να πάρει τη θέση του.

Τα ονόματα των υποψηφίων για το χρίσμα είναι πολλα και ένα από αυτά κάνει "γκελ" και στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και νυν της Αθλέτικ Μπιλμπάο Ερνέστο Βαλβέρδε όχι απλά να βρίσκεται μέσα στη σχετική λίστα αλλά το όνομά του να φιγουράρει αρκετά ψηλά.

Οι πληροφορίες πάντως που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις προθέσεις του "Τσινγκούρι" είναι συγχεχυμένες.

Πριν λίγες ημέρες η "Mundo Deportivo" είχε υποστηρίξει πως ο Βαλβέρδε θέλει να κάνει διάλειμμα ενός χρόνου από τους πάγκους και ότι μεγάλος του στόχος είναι η Premier League ("Ο Βαλβέρδε μπορεί να κάνει δύσκολη τη ζωή της Μπαρτσελόνα", έγραφε το πρωτοσέλιδο) όμως σημερινό δημοσίευμα της "Sport" έχει εντελώς διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων.

"Ο Βαλβέρδε περιμένει την Μπαρτσελόνα", είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της καταλανικής "Sport" η οποία έχει μεγάλη φωτογραφία του Βαλβέρδε, με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως ο τεχνικός της Μπιλμπάο θα φύγει από τους Βάσκους στο φινάλε της σεζόν και περιμένει την απόφαση των διοικούντων την "Μπάρσα" για το αν θα είναι αυτός τελικά τον οποίο θα εμπιστευτούν για να διαδεχτεί τον Λουίς Ενρίκε.

Η "Sport" έστειλε τον Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK