Η Σπόρτινγκ επιτέθηκε στον Ρικάρντο Κόστα

Ανακοίνωση εις βάρος του Ρικάρντο Κόστα εξέδωσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με αφορμή κάποια σχόλια του νέου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Η Σπόρτινγκ επιτέθηκε στον Ρικάρντο Κόστα

"Δεν ξέρω με ποια λογική η Σπόρτινγκ απέκτησε αυτόν τον παίκτη (σ.σ. Εβέρτον). Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε καλή δουλειά στην Μπράγκα. Δεν ξέρω, όμως, τι συνέβη και έμεινε εκτός τόσο πολύ καιρό, αλλά έρχεται σε μια κρίσιμη φάση της σεζόν στην ομάδα και του εύχομαι καλή τύχη στην επίτευξη των στόχων του".

Αυτή η απάντηση του Ρικάρντο Κόστα σε Μέσο της Πορτογαλίας προκάλεσε την αντίδραση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία του απάντησε με την παρακάτω ανακοίνωση!

Αναλυτικά: " Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τα σχόλια που έκανε ο Ρικάρντο Κόστα και αφορούν την πολιτική των μεταγραφών μας.

Εμείς από την πλευρά μας θα λέγαμε πως μία επένδυση ύψους 800.000 ευρώ για πέντε μήνες σε έναν παίκτη 34 ετών θα ήταν ακατανόητη και αντίθετη στην πολιτική μας. Όμως, προτιμούμε να μιλάει εκείνος που πληρώνει.

Γι’ αυτό ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή με τη νέα του ομάδα και του συστήνουμε να είναι επικεντρωμένος στη δουλειά του και να μην αναφέρεται στις συνεντεύξεις που δίνει σε θέμα που δεν τον αφορούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK