Η Σπόρτινγκ κρέμασε το καρτελάκι με την τιμή στον παίκτη που παρομοιάζουν με τον Ιωαννίδη

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας -σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο- αξιώνει συγκεκριμένα χρήματα για τον ποδοσφαιριστή που έχει τρελάνει την Ευρώπη.

Η Σπόρτινγκ κρέμασε το καρτελάκι με την τιμή στον παίκτη που παρομοιάζουν με τον Ιωαννίδη
Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει EUROKINISSI

Ο ατζέντης του Βίκτορ Γκιόκερες, Χασάν Τσετίνκαγια ταξίδεψε στην Πορτογάλια για να παρακολουθήσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέναντι στην Μπενφίκα, αλλά σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο θα γίνουν ραντεβού του εκπροσώπου του Σουηδού φορ με τη διοίκηση των Λιονταριών αναφορικά με το μέλλον του πελάτη του.

Στο ρεπορτάζ του ο Ιταλός ρεπόρτερ υποστηρίζει πως είναι πολλές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 25χρονο επιθετικό και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αξιώνει συγκεκριμένα χρήματα για να τον παραχωρήσει: 100.000.000 ευρώ για την ακρίβεια, καθώς αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνεται στη ρήτρα.

Θυμίζουμε πως οι Πορτογάλοι τον αγόρασαν το καλοκαίρι με 21 εκατ. ευρώ από την Κόβεντρι. Ο Γκιόκερες μέχρι στιγμής στη σεζόν έχει 36 γκολ και 15 ασίστ. Το τελευταίο διάστημα η υπόθεση του Γκιόκερες έχει αρχίσει να έχει και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς με τον Σουηδό επιθετικό παρομοιάζουν τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, μάλιστα, έχει παρουσιαστεί από τα πορτογαλικά Μέσα ως στόχος της Σπόρτινγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK