Η Stoiximan.gr χορηγός της φανέλας του ΟΦΗ!

Η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία του διαδικτύου, ηStoiximan.grθα είναι ο χορηγός της φανέλας του ΟΦΗ στην αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η Stoiximan.gr χορηγός της φανέλας του ΟΦΗ!

Η συνεργασία με τηStoiximanπαρουσιάστηκε στην εκδήλωση της παρουσίασης του ΟΦΗ, που έγινε στο "Τalos Plaza".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του ΟΦΗ, μαζί με τον Διευθυντή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan, Πάνο Κωνσταντόπουλο,ο οποίος βρέθηκε στην εκδήλωση για αυτό το σκοπό.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με την Stoiximan.gr ήταν μια υπόθεση για την οποία κινήθηκε προσωπικά ο προεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο οποίος πάντως ευχαρίστησε για την συμβολή που είχε στην επότευξη της συμφωνία τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, πρώην δήμαρχο Ηρακλείου και πρώην υπουργό αθλητισμού Γιάννη Κουράκη, o oποίος ήταν και "παρών" στην εκδήλωση.

Για την χορηγία με τη Stoiximan.gr τόνισε ότι "o ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι. Αυτές οι μεγάλες χορηγίες είναι για μας θείο δώρο".

Με τη σειρά του ο εκπρόσωπος τηςStoiximanΠάνος Κωσταντόπουλος, ανέφερε πως "Η ιστορία του ΟΦΗ και ο λαός του, αλλά κυρίως το γεγονός ότι δεν ξεχνάει τους ανθρώπους του, ήταν οι βασικοί λόγοι που μας έκαναν να κλείσουμε την συμφωνία με τον ΟΦΗ. Η χορηγία είναι για δύο χρόνια και πιστεύω να κρατήσει περισσότερο. Στη Stoiximan, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ένα με τον ελληνικό αθλητισμό, έχοντας σταθεί υπερήφανοι χορηγοί αθλητών και ομάδων στο δρόμο τους για την κατάκτηση μεταλλίων και διακρίσεων. Η δέσμευση μας για την ενίσχυση του αθλητισμού είναι για εμάς στρατηγικής σημασίας. Το ίδιο σημαντικό είναι και η επένδυσή μας στην κοινωνία.

Έτσι, θεωρούμε, ότι και μαζί, θα συμβάλουμε με δράσεις ουσίας προς όφελος της κοινωνίας. Η Stoiximan, ως Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΟΦΗ πρόκειται να σταθεί αρωγός στην αγωνιστική πορεία της ομάδας, στην κοινή μας προσπάθεια και πίστη να επανέλθει στη φυσική της θέση. Εκεί που πραγματικά ανήκει και της αξίζει να αγωνίζεται.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ οι φετινοί αγωνιστικοί στόχοι να μεταφέρουν το αίσθημα σε ολόκληρη την κοινωνία του Ηρακλείου και της Κρήτης, πως ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την ασταμάτητη πορεία τους προς την κορυφή, για να βρεθεί εκεί που οφείλει να είναι".

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έκανε τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων του ΟΦΗ μαζί με τον κ. Κωνσταντόπουλο με την βασική φανέλα του ΟΦΗ με την μαύρη με την κάθετη ρίγα να κερδίζει το μεγαλύτερο χειροκρότημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK