Συνεργασία με πλάνο για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο

Stoiximan.gr και Football League ... ανοίγουν δρόμο για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Έναν δρόμο που θα περνά από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Συνεργασία με πλάνο για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο

H Stoiximan και η Football League ανακοίνωσαν την επίσημη έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2016 -2017. Δεν πρόκειται ωστόσο για μια απλή συνεργασία, αφού υπάρχει όραμα και πλάνο από τις δύο πλευρές, για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ξεχωριστή σημασία έχουν οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε για την ανακοίνωση της συνεργασίας, θα υλοποιηθούν από κοινού.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συγκεκριμένα, το πλάνο περιλαμβάνει τη στήριξη της Εθνικής Ομάδας Αστέγων "Γκολ στην Φτώχεια", επισκέψεις στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες "Αρωγή" στην Αθήνα, στο Παιδοογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με αναπηρίες Κ.Ε.Π.Ε.Κ. στην Καρδίτσα, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων στα Τρίκαλα, στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ στη Μυτιλήνη, και τέλος συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ

Ανάμεσα στις δράσεις που προγραμματίζονται είναι και η διεξαγωγή φιλικού Αγώνα της Πρωταθλήτριας Ομάδας της Stoiximan.gr Football League στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου με ομάδα επίλεκτων, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Κουτσούκη (υπήρξε πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου και της Ζακύνθου, ο οποίος έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία).

"ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ"

Ο Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan με αφορμή τη νέα χορηγική συνεργασία ανέφερε: "Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι συνεργασίες όπως αυτή που αναπτύσσουμε με την Football League μας φέρνουν πιο κοντά στο όραμά μας, για την στήριξη στον Ελληνικό Αθλητισμό που τόσο μας χρειάζεται. Κάθε φορά που επαληθεύουμε τη δέσμευσή μας για την ενίσχυσή του, δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε υπερήφανοι. Είναι αλήθεια ότι η Football League έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα ζωτικό κομμάτι και τροφοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάθε προσπάθεια για την αναβάθμισή του είναι στρατηγικής σημασίας και είναι μεγάλη η χαρά μας να συνεισφέρουμε σε αυτό, ώστε να μπορέσουμε να δούμε το καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου να συνεχίζει να γεννάει αθλητές που θα το εκπροσωπούν".

Συνεργασία με πλάνο για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο

"ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ"

Ο διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος σημείωσε: "Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε μας συνεργασία προσβλέπουμε πάντα στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών που τοποθετούν την κοινωνία και τους ανθρώπους της στο επίκεντρο. Και αυτό συμβαίνει γιατί κρίνουμε ότι όλοι μαζί πάντα μπορούμε να καταφέρνουμε περισσότερα, στηρίζοντας όσους μας έχουν ανάγκη. Έτσι και η χορηγική μας σχέση με την Football League, θα μας βρει όλους να συνεισφέρουμε και να μετέχουμε από κοινού στο πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων, στην προσπάθειά μας να υποστηρίξουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ενεργοποιώντας το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Καλωσορίζουμε την Football League στην οικογένεια της Stoiximan".

"ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ"

Ο Πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή για την Football League να έχει για την φετινή αγωνιστική περίοδο ως Μεγάλο Χορηγό της την Stoiximan, την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρία. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την συνεργασία μας με την Stoiximan σε όλα τα επίπεδα γιατί πιστεύουμε πως η παρουσία της Stoiximan αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία όλων των δράσεων που θα αναλάβουμε και ευελπιστούμε για την συνέχιση της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο".

ΣΠΟΤ ΜΕ ΝΟΗΜΑ

Το σλόγκαν για τη νέα εποχή, αποδίδει πιστά το όραμα για την επόμενη μέρα. Δείτε το στο διαφημιστικό σποτ που ακολουθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ