Η Superleague επέλεξε Σαραϊδάρη για την ΚΕΔ

Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης επιλέχθηκε από την πλειοψηφία του ΔΣ της Superleague για την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με μοναδικές εξαιρέσεις τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΛ.

Η Superleague επέλεξε Σαραϊδάρη για την ΚΕΔ

Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης θα αποτελέσει την επιλογή της Superleague για την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, όσον αφορά τους ορισμούς των διαιτητών. Αυτή ήταν η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας (01/08).

Ο Σαραϊδάρης έλαβε την ψήφο όλων των συμμετεχόντων, με δύο εξαιρέσεις. Η πρώτη ήταν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιτίθεται στον Θεσσαλονικιό, επειδή τον θεωρεί "κολλητό" του Κύρου Βασσάρα, τον οποίο θέλει να απομακρύνει από τη Διαιτησία και η δεύτερη ήταν η Λάρισα, που πρότεινε τον Τάσο Κάκκο για τη θέση. Οι δύο ομάδες ψήφισαν λευκό.

Υπενθυμίζεται πως ο Σαραϊδάρης προτάθηκε από την κίνηση των 12 μικρών ΠΑΕ, που συντονίζεται από τον Χρήστο Πανόπουλο και έγινε αποδεκτός από τους υπόλοιπους.

Η ανακοίνωση του Συνεταιρισμού:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Το αγωνιστικό πρόγραμμα της 1ης και 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2016-17 θα οριστεί μετά τους αγώνες των ομάδων της Super League που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA αυτή την εβδομάδα.

2/ Εκπρόσωπος της Super League στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ επιλέχθηκε ο κ. Δημήτριος Σαραϊδάρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK