Η συγκινητική κίνηση που έδωσε κουράγιο στον "τιμωρημένο" Σιμεόνε

Μπορεί να δήλωσε λυπημένος που δεν θα βρισκόταν στον πάγκο της Ατλέτικο στον τελικό, λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβάλει η UEFA, όμως ο Σιμεόνε κατάφερε να πάρει το κουράγιο που χρειαζόταν. Κι αυτό, χάρη στην ίδια του την οικογένεια (PHOTOS)

Atletico's head coach Diego Simeone, in black suit, celebrates with his players after winning the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Atletico's head coach Diego Simeone, in black suit, celebrates with his players after winning the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP IMAGE

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναγκάστηκε να παρακολουθήσει τον τελικό της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Europa League εκτός πάγκου, καθώς του είχε επιβληθεί τιμωρία από την UEFA, ύστερα από την έντονη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές στον πρώτο ημιτελικό με την Άρσεναλ. Μια ποινή δεν του στέρησε τη... δουλειά του.

Σε ερώτηση για το πως αισθάνεται που δεν θα βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του σε ένα τόσο σημαντικό ματς, ο Αργεντινός προπονητής είχε δηλώσει " λυπημένος". Παρόλα αυτά, η λύπη του πρέπει να μετατράπηκε σε χαρά, όχι μόνο για τη κατάκτηση της διοργάνωσης, αλλά και για τη συγκινητική πράξη της ίδιας του της οικογένειας.

Η γυναίκα και τα παιδιά του "Τσόλο" παραβρέθηκαν στο γήπεδο, με σκοπό να δώσουν κουράγιο και να στηρίξουν τον 48χρονο τεχνικό. Μάλιστα δεν ήταν μόνο παρόντες. Προκειμένου να τον "τονώσουν" ψυχολογικά, δημιούργησαν ένα μεγάλο πανό για χάρη του, το οποίο έγραφε " Σ' αγαπάμε μπαμπά!"

Όπως είναι λογικό, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των "ροχιμπλάνκος", ο Σιμεόνε εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο για την απονομή και "ξέσπασε" σε... οικογενειακούς πανηγυρισμούς, χοροπηδώντας και αγκαλιάζοντας τους δικούς του ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΙΜΕΟΝΕ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK