Η συγκλονιστική εικόνα από το άδειο "Καμπ Νόου"

Το αίτημα της Μπαρτσελόνα για αναβολή του αγώνα με την Λας Πάλμας δεν έγινε δεκτό και η αναμέτρηση διεξήχθη στο άδειο και... κρύο "Καμπ Νόου"! Με φανέλες της Καταλονίας πάτησαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι, που άλλαξαν όμως αργότερα (photos&videos).

Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Las Palmas is played at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 1, 2017. Barcelona's Spanish league game against Las Palmas is played without fans amid the controversial referendum on Catalonia's independence. (AP Photo/Manu Fernandez)
barcelona ghpedo camp nou AP IMAGES

Η κατάσταση στην Ισπανία είναι δύσκολη εδώ και αρκετές ημέρες, λόγω της προσπάθειας διεξαγωγής δημοψηφίσματος ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας. Οι ισπανικές Αρχές εξάντλησαν την αυστηρότητα τους την Κυριακή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περισσότεροι από 337 πολίτες και να έχουμε συγκρούσεις της Αστυνομίας με πολίτες.

Την ίδια ώρα στην Βαρκελώνη ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Λας Πάλμας, με τους φιλοξενούμενους να αφήνουν να διαρρεύσει πως θα μπουν στο γήπεδο με σημαία της Ισπανίας!

Όλα αυτά οδήγησαν την διοίκηση των "μπλαουγκράνα" να ζητήσει αναβολή του αγώνα. Αυτό δεν συνέβη και τελικά η αναμέτρηση διεξήχθη χωρίς κόσμο.

Οι εικόνες εντός και εκτός γηπέδου κάνουν το γύρο του κόσμου, με τις Αρχές να τοποθετούν κιγκλιδώματα με σκοπό να συγκρατήσουν το πλήθος. Οι παίκτες της Μπάρτσα, πάντως, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τις εμφανίσεις που είναι στα χρώματα της Καταλονίας, όμως στη συνέχεια άλλαξαν με την κλασική μπλε φανέλα για να γίνει το παιχνίδι.

Παρά την απουσία του κόσμου της πάντως, η "Μπάρσα" του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω αφού επικράτησε 3-0 με σκόρερ τους Μέσι (δις) και Μπουσκέτς και διατήρησε το απόλυτο στη βαθμολογία, έχοντας 7 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK