Η συγνώμη της...νίκης

Η συγνώμη της...νίκης

Ρεπορτάζ: Γιάννης Μέγας
H συγκυρία των αναμετρήσεων θέλει τον Τροντ Σόλιντ να οδηγεί τον Ολυμπιακό από στραβοπάτημα σε...γκέλα. Μετά την ήττα από την Ρόζενμποργκ οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να αντιμετωπίσουν την Καλλιθέα, έχοντας πέσει θύμα του "Ελ Πάσο" στην περασμένη σεζόν, όταν και έμεινε στο 1-1. Ο Νορβηγός δεν έδωσε συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση, αλλά έκανε δηλώσεις στο επίσημο site του συλλόγου εκφράζοντας την πίκρα του για τον αγώνα της Τρίτης, αλλά και την βεβαιότητα ότι οι παίκτες του θα πάρουν το διπλό στον γειτονικό δήμο.

" Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Ρόζενμποργκ. Προσπαθήσαμε και κάναμε ό,τι μπορούσαμε εκείνη την ημέρα, αλλά καμιά φορά το ποδόσφαιρο είναι έτσι", ήταν τα λόγια του Νορβηγού για την αναμέτρηση που σήμανε την πρώτη και πλέον οδυνηρή φετινή ήττα για τους Πειραιώτες.

Οσον αφορά την αναμέτρηση με την Καλλιθέα τόνισε: "Δεν έχουμε απώλειες λόγω τραυματισμών από το παιχνίδι της Τρίτης και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Καλλιθέα, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε ξεκινήσει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα".

Ιδιο σχήμα

Παρά το στραπάτσο από τους Νορβηγούς ο Σόλιντ θέλει να δείξει ότι έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Γι' αυτό τον λόγο άλλωστε θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με αυτήν της Τρίτης, η οποία θα ξεκινά από τον Αντώνη Νικοπολίδη και θα έχει στην άμυνα τους Μαυρογενίδη, Γεωργάτο, Κωστούλα, Ανατολάκη. Ο Τουρέ και ο Στολτίδης θα μείνουν στο κέντρο και θα έχουν στα πλάγια τους Μπαμπαγκίντα, Τζόρτζεβιτς. Σε ρόλο ελεύθερου θα είναι ο Ριβάλντο και μοναδικός προωθημένος ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν την Παρασκευή (17/9) στις 7 το απόγευμα και αμέσως μετά ο Νορβηγός γνωστοποίησε την αποστολή που απαρτίζεται από τους: Νικοπολίδη, Γιάννου, Ανατολάκη, Μπαμπανγκίντα, Μπουλούτ, Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς, Ντάνι, Γεωργάτο, Καφέ, Καψή, Κωνσταντίνου, Κωστούλα, Μαυρογενίδη, Οκκά, Πάντο, Ριβάλντο, Στολτίδη, Ταραλίδη και Τουρέ.
Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το Σάββατο στις 10 το πρωί.

Πριν από την προπόνηση, το κανάλι που έχει τη διεύθυνση παραγωγής για το Τσάμπιονς Λιγκ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και πήρε συνεντεύξεις από τους Τροντ Σόλιντ, Γκάμπριελ Σούρερ και Μιχάλη Κωνσταντίνου οι οποίες θα μεταδοθούν πιθανόν σε εκπομπές αναφορικά με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

*** Στο περίπτερο της "Puma" στην έκθεση "Supersport Show" βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα ο Ριβάλντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK