Η συλλεκτική φορά που ο Μέσι χαμογέλασε παίζοντας ποδόσφαιρο

Ο 11χρονος Μάκενζι Ο' Νιλ συνάντησε τον Λιονέλ Μέσι σε μια παραλία και έπαιξαν μπάλα παρέα. Και σε μια σπάνια, συλλεκτική στιγμή, ο Αργεντίνος χαμογέλασε.

Στην παραλία της Κοπα Καμπάνα, φαν του Μέσι ποζάρει με την φανέλα της Αργεντινής
Στην παραλία της Κοπα Καμπάνα, φαν του Μέσι ποζάρει με την φανέλα της Αργεντινής AP

Ο Λιονέλ Μέσι βρισκόταν μαζί με την οικογένεια του σε παραλία της Αντίγκουα, περνώντας μερικές στιγμές ανεμελιάς, μετά και από την απώλεια του Copa America. Ο Λονδρέζος Μακένζι Ο`Νιλ βρισκόταν στην ίδια παραλία με την οικογένεια του, απολαμβάνοντας λίγη καλοκαιρινή ξενοιασιά, καταμεσής των σχολικών του διακοπών. Όταν ο Χόρχε, ο πατέρας του 32χρονου σούπερ σταρ εντόπισε τον 11χρονο Βρετανό, ό,τι ακολούθησε, θύμιζε παραμύθι. Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τον εξάχρονο γιο του Τιάγκο ξεκίνησαν να παίζουν μπάλα στην αμμουδιά παρέα με τον Μακένζι, με τη σύντροφο του Λιο, Αντονέλα Ρακούτζο, να μεταφράζει τις μεταξύ τους συνομιλίες. 

Η συλλεκτική φορά που ο Μέσι χαμογέλασε παίζοντας ποδόσφαιρο

Το παιχνίδι κράτησε περίπου 45 λεπτά και όπως δήλωσε ο Μακένζι σε γνωστή εφημερίδα η εμπειρία του να βρίσκεται στο πλευρό του Λίο και του επίσης επιδέξιου με τη μπάλα Τιάγκο Μέσι, ήταν μαγική και αξέχαστη. Οι τρεις τους έπαιξαν μπάλα, βούτηξαν στη θάλασσα παρέα, ενώ στη συνέχεια ο Τιάγκο ζήτησε τη μπάλα του Μακένζι για να συνεχίσει να παίζει, μέχρι που ο ο Λιονέλ την επέστρεψε στο νεαρό Βρετανό και η αυτοσχέδια παρέα λόγω ζέστης και κούρασης αντάλλαξε αποχαιρετισμούς και εκείνο το όμορφο καλοκαιρινό μεσημέρι έλαβε τέλος. 

Πέρα από την αξέχαστη εμπειρία που έζησε ο 11χρονος, μια εμπειρία που την ονειρεύονται όλοι οι 11χρονοι του πλανήτη και όχι μόνο, κρατάμε την αναμνηστική φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι, που δείχνει έναν σούπερ σταρ να χαμογελάει και να απολαμβάνει λίγες στιγμές μπάλας στην αμμουδιά σαν ένας απλός, νεαρός πατέρας, με ελαφρώς αστείο μαγιό. Ίσως τελικά, αυτή η εμπειρία να είχε λίγες στάλες μαγείας και για τον ίδιο τον Μέσι. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK