Η σύμπτωση που βοηθάει τον Μαντούρο

Η προσπάθεια που θα κάνει ο Ολλανδός μέσος στο Αμστερνταμ κατά την διάρκεια των διακοπών του, μαζί με τον γυμναστή του ΠΑΟΚ, Τσίμα Ονιέικε, ώστε να είναι πανέτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας.

Η σύμπτωση που βοηθάει τον Μαντούρο

Ο Χέντβιχες Μαντούρο έλειψε από τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, με δεδομένες τις απουσίες που είχε ο "Δικέφαλος" στους σημαντικούς αγώνες που έδωσε και, κυρίως, στον τελικό Κυπέλλου, λόγω ενός τραυματισμού που αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο Ολλανδός μέσος προσπαθεί μέσω ατομικού προγράμματος που ακολουθεί μαζί με τον γυμναστή του "Δικεφάλου", Τσίμα Ονιέικε, να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς και να ενταχθεί ξανά στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Ηδη έχει διανύσει αρκετή από την "απόσταση" που χρειάζεται προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά υπάρχει και μία σύμπτωση που ενισχύει την προσπάθειά του. Ο Μαντούρο μένει στο Αμστερνταμ σε γειτονική κατοικία με αυτή του γυμναστή του ΠΑΟΚ, Τσίμα Ονιέικε, και υπάρχει συννενόηση ανάμεσα στους δύο ώστε κατά την διάρκεια των διακοπών ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής να συνεχίσει με εξτρά ειδικό πρόγραμμα για να καλύψει πλήρως το χαμένο έδαφος και να είναι πανέτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK