Η σύζυγος του Αμπιντάλ ζήτησε διαζύγιο μετά τις αποκαλύψεις για την Χαμραουί

Τέλος στον γάμο τους θα βάλουν ο Ερίκ Αμπιντάλ και η σύζυγός του Χαγιέτ, μετά την διαρροή της πληροφορίας ότι εκείνος διατηρούσε παράνομη σχέση με την Χαμραουί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η σύζυγος του Αμπιντάλ ζήτησε διαζύγιο μετά τις αποκαλύψεις για την Χαμραουί
© 2021 2019 EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Χωριστούς δρόμους πρόκειται ν' ακολουθήσουν ο Ερίκ Αμπιντάλ και η σύζυγός του Χάγιετ, η οποία έχει ήδη καταθέση αίτηση διαζυγίου ύστερα από την παραδοχή του Γάλλου ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την Χαμραουί.

Όλα τα παραπάνω προέκυψαν με την υπόθεση της Αμινατά Ντιαλό, η οποία είχε κατηγορηθεί αρχικά ότι έβαλε δύο άνδρες να χτυπήσουν τη συμπαίκτριά της για να αγωνίζεται περισσότερο.

Τότε προέκυψε ότι στο η Χαμραουί είχε επαφές επαφές με τον Ερίκ Αμπιντάλ και πρώην αμυντικό της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού. Κλήθηκε μάλιστα από τη δικαιοσύνη για να δώσει εξηγήσεις στη διάρκεια των οποίων προέκυψε η ομολογία του πως διατηρούσε παράνομο δεσμό με το θύμα της επίθεσης.

Γι' αυτό το λόγο ενεπλάκη και το όνομα της συζύγου του Αμπιντάλ, η οποία μετά από δικό της αίτημα κατέθεσε στον εισαγγελέα, αποκαλύπτοντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK