Η σύζυγος του Ντι Μαρία δεν άντεχε τη μιζέρια του Μάντσεστερ

Παραδέχθηκε πως η μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε αποκλειστικά για τα λεφτά. Δεν παρέλειψε ωστόσο να χαρακτηρίσει 'σκ@@@τοτρυπα' την πόλη με περίεργες γυναίκες και απαίσιο φαγητό. Η Χορχελίνα Καρντόσο είχε ήδη αποφασίσει για την τύχη του Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει ένα γκολ που πέτυχε για την Παρί Σεν Ζερμέν σε αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης στο 'Parc des Princes', για το Group A του Champions League στις 18 Σεπτεμβρίου του 2019.  (AP Photo/Francois Mori)
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει ένα γκολ που πέτυχε για την Παρί Σεν Ζερμέν σε αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης στο 'Parc des Princes', για το Group A του Champions League στις 18 Σεπτεμβρίου του 2019. AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Τον Αύγουστο του 2014 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε 75 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης για τα δικαιώματα του Άνχελ Ντι Μαρία. Ένα χρόνο αργότερα, μετά από 32 ματς, 4 γκολ και 12 ασίστ, ο Αργεντίνος υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν, που με τη σειρά της αποζημίωσε με 63 εκατ. ευρώ στους 'κόκκινους διαβόλους' για την αγορά του παίκτη.

Η σύντομη θητεία του Ντι Μαρία στο Μάντσεστερ έμοιαζε προδιαγεγραμμένη. Τον λόγο εξηγεί -αρκετά γλαφυρά είναι η αλήθεια- η Χορχελίνα Καρντόσο, σύζυγος του Αργεντίνου.

"Θυμάμαι τον Άνχελ να μου λέει 'ήρθε μια πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ίσως να αποκτήσουμε μια μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια'. Αλλά τσακωθήκαμε για αυτή την προοπτική. Του είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση, αν ήθελε θα μπορούσε να πάει εκεί μόνος του. 'Όχι, έλα, πάμε μαζί', μου απάντησε. Ήταν πολλά τα χρήματα της μεταγραφής. Μας φώναζα peseteros, δηλαδή ανθρώπους που ενδιαφέρονται μονάχα για τα λεφτά. Και είχαν δίκιο! Αν δουλεύεις σε μια εταιρεία και έρθει μια ανταγωνίστρια να σου δώσει τα διπλά λεφτά, τότε απλά τα παίρνεις!"

Η μεταγραφή φυσικά έγινε αλλά γρήγορα τα πράγματα στράβωσαν και η Χορχελίνα αποφάσισε πως ζούσε σε μια σκ@τότρυπα..."Δεν ήθελα να πάω στο Μάντσεστερ, γιατί εκείνη την εποχή ήμουν φίλη με την Τζιανίνα Μαραντόνα, που ήταν παντρεμένη με τον Αγκουέρο. Πετάξαμε από την Μαδρίτη στο σπίτι τους στο Μάντσεστερ, να τους επισκεφτούμε για 2-3 μέρες, καθώς ο Άνχελ είχε ρεπό από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν απαίσια! Τα πάντα ήταν απαίσια. Πήγαμε σπίτι και ήμασταν σε φάση 'οκ παιδιά, τα λέμε, την κάνουμε άμεσα από δω'. Όταν φύγαμε είπα στον Άνχελ 'πήγαινε σε όποια χώρα θες εκτός από την Αγγλία'. Τέλος πάντων, ένα χρόνο μετά βρεθήκαμε στην Αγγλία και ήταν απαίσια, μια σκ@τότρυπα".

Η Χορχελίνα δεν σταμάτησε εκεί. Πέρασε ένα χεράκι τις γυναίκες στην πόλη, αλλά και το φαγητό... "Περπατάς στον δρόμο και δεν ξέρεις αν πρόκειται να σε σκοτώσουν ή κάτι τέτοιο. Το φαγητό επίσης, είναι απαίσιο".

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, αφού το άλλο μισό του Ντι Μαρία δεν 'ψηνόταν' με το Μάντσεστερ, οι μέρες του Αργεντίνου εκεί ήταν μετρημένες. Και η πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν τον Αύγουστο του 2015 έκατσε 'λουκούμι'. Στην Χορχελίνα.


News 24/7

24MEDIA NETWORK