Η ταλεντάρα της Νις που δεν έχει όνομα στη φανέλα!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει αναγεννηθεί στη Γαλλία όμως άλλη είναι η μεγάλη "αποκάλυψη" για την Νις. Γνωρίστε τον 17χρονο άσο που παίζει χωρίς όνομα στη φανέλα και τον συγκρίνουν με τον Μαλντίνι!

Η ταλεντάρα της Νις που δεν έχει όνομα στη φανέλα!

Η φετινή πορεία της Νις στη Ligue 1 όχι μόνο είναι (πολύ) καλύτερη του αναμενομένου αλλά ούτε ο Λουσιέν Φαβρ και ο παίκτες του δεν θα μπορούσαν να την φανταστούν όταν άρχισε η σεζόν.

Και όμως, μετά τη συμπλήρωση 9 αγωνιστικών η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος, με τη νίκη της με 2-0 επί της Λιόν το βράδυ της Παρασκευής να της επιτρέπει μάλιστα να αυξήσει τη διαφορά της από την 2η Μονακό (ηττήθηκε 3-1 εκτός έδρας από την Τουλούζ) στους 4 βαθμούς.

Η ταλεντάρα της Νις που δεν έχει όνομα στη φανέλα!

Πέρα όμως από τα επιτεύγματά της ως σύνολο η Νις μπορεί να υπερηφανεύεται για δύο ακόμα γεγονότα. Το πρώτο είναι η "ανάσταση" του Μάριο Μπαλοτέλι μετά από δύο απογοητευτικές σεζόν σε Λίβερπουλ και Μίλαν, με τον "Super Mario" να έχει ήδη πετύχει 5 γκολ στους πρώτους 9 αγώνες, να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και να δείχνει ικανός να κρατήσει την ομάδα της Νίκαιας στην κορυφή μέχρι το φινάλε.

Η ταλεντάρα της Νις που δεν έχει όνομα στη φανέλα!

Πέρα όμως από τον φοβερό και τρομερό "Super Mario" υπάρχει ένας ακόμα παίκτης που αποτελεί σούπερ αποκάλυψη από πλευράς Νις και αυτός θωρακίζει την αμυντική της γραμμή. Ο λόγος για τον Μαλάνγκ Σαρ (κόντρα στην Λιόν είχε την ασίστ στο πρώτο γκολ της ομάδας του), τον οποίο όλοι στη Γαλλία χαρακτηρίζουν μωρό-ταλέντο και δεν διστάζουν να τον συγκρίνουν με τον Πάολο Μαλντίνι ελέω της τρομερής ποιότητας και ωριμότητας που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του στα 17 του χρόνια.

Η ταλεντάρα της Νις που δεν έχει όνομα στη φανέλα!

Ο Σαρ (γεννημένος στις 23 Ιανουαρίου 1999) έγινε τον περασμένο Αύγουστο ο δεύτερος νεότερος παίκτης στην ιστορία του γαλλικού πρωταθλήματος που σκόραρε στο ντεμπούτο του στη Ligue 1 (κόντρα στη Ρεν) ενώ είναι εντυπωσιακό πως έχει ήδη αγωνιστεί ως βασικός στα 8 από τα 9 ματς πρωταθλήματος που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Νις ενώ έχει λείψει μόλις 16 λεπτά από τα 11 ματς που έχει δώσει η ομάδα του σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ταλεντάρα της Νις που δεν έχει όνομα στη φανέλα!

Ο νεαρός Γάλλος αμυντικός, που έχει βγει μέσα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο των Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι, ενώ έχει και ένα χαρακτηριστικό μοναδικό, που δεν το διαθέτει άλλος παίκτης.

Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως στη φανέλα με το Νο 34 που φοράει, δεν είναι γραμμένο στο πίσω μέρος της το όνομά του, εξαιτίας του γεγονότος πως δεν έχει υπογράψει ακόμα επαγγελματικό συμβόλαιο με την Νις!

Ο ΜΑΛΑΝΓΚ ΣΑΡ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΕΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK