Η τελευταία ευκαιρία του Λεβαντόβσκι να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Το καλοκαίρι του 2018 ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και ο μάνατζέρ του θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το όνειρο του Πολωνού και να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί τον θέλουν, οι Μπάγερν δε θα πει "όχι". Θα γίνει ο "γάμος";

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Group B soccer match between FC Bayern Munich and Paris Saint-Germain, at Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Thomas Schmidtutz)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Group B soccer match between FC Bayern Munich and Paris Saint-Germain, at Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Thomas Schmidtutz) AP

Με πρωτοσέλιδο τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κυκλοφόρησε η μαδριλένικη "Marca" την Τετάρτη (7/2). Όπως γράφουν οι Ισπανοί, ο μάνατζερ του Πολωνού τον έχει ήδη προτείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο ίδιος ονειρεύεται όσο τίποτε άλλο να φορέσει τη λευκή φανέλα του συλλόγου των ονείρων του.

Ο 29χρονος φορ έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι τον Ιούνιο του 2021, ωστόσο σε λίγους μήνες, το φετινό καλοκαίρι θα έχει την -ίσως- τελευταία ευκαιρία της καριέρας του να πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ, αυτό που πάντοτε ήθελε. Μετά τα 30 σίγουρα κάτι τέτοιο θα είναι από δύσκολο έως απίθανο και προφανώς το γνωρίζει.

Η τελευταία ευκαιρία του Λεβαντόβσκι να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Επομένως, είναι διατεθειμένος να πιέσει όσο δεν πάει την κατάσταση, προκειμένου να γίνει το deal. Ήδη ο Λεβαντόβσκι έχει βάλει λυτούς και δεμένους να παλέψουν το θέμα. Τόσο με την Μπάγερν, όσο και με τη Ρεάλ, όπως αναφέρει η "Marca".

Ο μάνατζέρ του, Σεζάρι Κουτσάρσκι, είναι παλιός γνώριμος της διοίκησης της Ρεάλ και έχει αρκετά καλές σχέσεις μαζί τους. Παράλληλα, ο γενικός διευθυντής της Μπάγερν, Ρουμενίγκε, δήλωσε πως "δεν θα κλείσει τις πόρτες" σε πρόταση της Ρεάλ. Αρκεί φυσικά να καλύπτει και οικονομικά τον σύλλογό του.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι ανάμεσα στους κορυφαίους φορ του πλανήτη, ενώ φέτος έχει πετύχει 18 γκολ στην Bundesliga, ενώ μετράει ακόμη επτά στο Champions League.

Τα τελευταία χρόνια δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τη Ρεάλ, κάτι που το δηλώνει και δημόσια σε συνεντεύξεις του. Μήπως ήρθε η ώρα να φορέσει τη φανέλα της ισπανικής ομάδας; Υπομονή και θα μάθουμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK