Η τελευταία φορά που ο Μανιάτης έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Μανιάτης έγραψε ιστορία στον Ολυμπιακό αλλά πριν μεταγραφεί στην ομάδα του Πειραιά είχε τεθεί αντίπαλός της ουκ ολίγες φορές. Θυμηθείτε την τελευταία!

Η τελευταία φορά που ο Μανιάτης έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θα πρέπει να γυρίσουμε πολύ πίσω το χρόνο για να βρούμε το τελευταίο παιχνίδι του Γιάννη Μανιάτη με τη φανέλα άλλη ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για την ακρίβεια το ταξίδι στο παρελθόν θα διαρκέσει για 7 χρόνια, 1 μήνα και κάποιες ημέρες. Στις 31 Ιανουαρίου του 2010 ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη και ο Ελληνας χαφ αγωνίστηκε και τα 90 λεπτά για τους Νεοσμυρνιώτες.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 1-0 χάρη σε γκολ του Ματ Ντάρμπισιρ και έφυγαν νικητές από το γήπεδο σ' ένα παιχνίδι το οποίος έμελλε να αποκτήσει...ιστορικό χαρακτήρα.

Πριν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό τον Ιανούαριο του 2011 ο Πανιώνιος έπαιξε ξανά με τους "ερυθρόλευκους" αλλά ο Μανιάτης έμεινε λόγω τραυματισμού εκτός αποστολής και οι Νεοσμυρνιώτες κατέρρευσαν χάνοντας με 5-0.

Με τον Ολυμπιακό ο Μανιάτης έκανε 152 ματς σκοράροντας 11 φορές και μοιράζοντας 20 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Aπόψε θα αντιμετωπίσει ξανά την πρώην, πια, ομάδα του με τη φανέλα του Ατρομήτου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK