Η "τεσσάρα" έφαγε τον... Μπίλιτς!

Με μόλις δύο νίκες μετά τις πρώτες 11 αγωνιστικές στην Premier League ο Σλάβεν Μπίλιτς κούνησε μαντήλι και πλέον φαβορί να τον διαδεχτεί στην Γουέστ Χαμ είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες!

Η "τεσσάρα" έφαγε τον... Μπίλιτς!

Μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια στον πάγκο της Γουέστ Χαμ ο Σλάβεν Μπίλιτς "χαιρέτησε". Το βαρύ 1-4 από την Λίβερπουλ το βράδυ του Σαββάτου αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Κροάτη τεχνικό, με τη διοίκηση των "σφυριών" να ανακοινώνει επίσημα τη Δευτέρα την απόλυσή του.

Ουσιαστικά ο Μπίλιτς πλήρωσε το μάρμαρο για την κάκιστη πορεία της ομάδας του στο ξεκίνημα, που την βρίσκει στην 18η θέση (κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού) με μόλις 2 νίκες σε 11 ματς, με τον ίδιο να δηλώνει πάντως ότι... το περίμενε και πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν!

Όσον αφορά στο διάδοχό του, επικρατέστερος αυτή τη στιγμή για να πάρει τη θέση του μέχρι το φινάλε της σεζόν είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες ενώ άλλοι δύο προπονητές που συγκεντρώνουν πιθανότητες για να αναλάβουν τους Λονδρέζους είναι οι Ρομπέρτο Μαντσίνι (έχει συμβόλαιο με την Ζενίτ) και Άλαν Πάρντιου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK