Η θέση για τη Σούπερ Λίγκα

Την επίσημη θέση του Ιωνικού σχετικά με τη "Σούπερ λίγκα" και προκειμένου να μην υπάρχει σύγχυση στον φίλαθλο κόσμο,  αποσαφήνισε την Τρίτη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Κανελλάκης.

Η θέση για τη Σούπερ Λίγκα
Την επίσημη θέση του Ιωνικού σχετικά με τη "Σούπερ λίγκα" και προκειμένου να μην υπάρχει σύγχυση στον φίλαθλο κόσμο, αποσαφήνισε την Τρίτη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Κανελλάκης, τονίζοντας τα εξής:

" Ο Ιωνικός προσεγγίζει πάντα με αίσθημα ευθύνης, ενότητας και σοβαρότητας κάθε πρωτοβουλία για την πρόοδο και αναμόρφωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η συγκεκριμένη κίνηση, ζητήσαμε να υπάρξει διάλογος και σύγκλιση απόψεων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (ΠΑΕ, ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, Πολιτεία κλπ) έτσι ώστε το νέο μοντέλο διοίκησης του επαγγελματικού πρωταθλήματος να αποκτήσει στέρεες βάσεις, που θα προέλθουν από ομόφωνες αποφάσεις και όχι από συγκυριακές και ευκαιριακές συμμαχίες.

Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση εμείναμε στις απόψεις μας και δεν ψηφίσαμε καμία από τις δύο προτάσεις που εμφανίστηκαν, ζητώντας να δημιουργηθεί μία επιτροπή η οποία θα έκανε έναν συγκερασμό των δύο προτάσεων. Αυτό δεν έγινε δεκτό και έτσι αρνούμενοι να υποκύψουμε σε εκβιαστικά διλλήματα ορισμένων που μας ζητούσαν να τοποθετηθούμε υπέρ της μιας ή της άλλης πρότασης, αποχωρήσαμε από τη διαδικασία. Το πόσο δίκιο είχαμε, φάνηκε στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης, όταν με πρόταση του κ. Σωκράτη Κόκκαλη δημιουργήθηκε μια επιτροπή η οποία θα συγκεκριμενοποιήσει τις προτάσεις και θα τις παρουσιάσει σε Πολιτεία και ΕΠΟ.

Ο Ιωνικός δεν ήταν, δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει δεκανίκι κανενός και θα συνεχίσει τη δική του αυτόνομη πορεία χωρίς εξαρτήσεις και συμβιβασμούς".

Εξάλλου ο κ. Κανελλάκης αναφέρθηκε και στη διαιτησία των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, λέγοντας τα εξής: " Για τρίτο συνεχές ματς, παρατηρείται το φαινόμενο να αδικείται ο Ιωνικός από τους διαιτητές και θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί. Εμείς δεν καταφεύγουμε στο να βγάζουμε μετά από κάθε αγώνα ανακοινώσεις διαμαρτυρίας, σεβόμενοι το θεσμό και αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο των διαιτητών. Αναγνωρίζουμε, ότι πλέον δεν γίνονται διαιτητικά «εγκλήματα», αλλά όταν για τρεις συνεχείς αγώνες αδικείται η ομάδα μας, πρέπει να τοποθετηθούμε δημόσια για να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον".

Στο ματς με τον ΟΦΗ, ο κ. Γερμανάκος βρισκόταν συνεχώς με τη σφυρίχτρα στο στόμα και είναι ζήτημα αν παίχθηκε 30 λεπτά ποδόσφαιρο. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο κ. Δέτσης δεν μας έδωσε δύο καταφανέστατα πέναλτι και στο ματς με την Ξάνθη ο κ. Φλαμπούρης και οι βοηθοί του έκλεισαν τα μάτια όταν ο Μακόρ (μετά το 0-1) δέχθηκε αγκωνιά στο πρόσωπο από αντίπαλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπρεπε να αποβληθεί για αντιαθλητικό και εσκεμμένο χτύπημα και όμως παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για να μη μείνει η Ξάνθη με 10 παίκτες. Επίσης, ο κ. Φλαμπούρης σφύριξε 40 φάουλ εναντίον μας και μόνο 5 υπέρ μας, «σπρώχνοντας» την Ξάνθη συνεχώς προς την περιοχή του Ιωνικού.

Ο Ιωνικός δεν ζητά την παραμικρή εύνοια από κανέναν. Το μόνο που ζητά είναι δίκαιη αντιμετώπιση από τους διαιτητές ανεξάρτητα από τα ονόματα των ομάδων".

Τέλος, από την ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Ατρόμητο, που είναι ιδιαίτερα προσιτές, αφού ο κ. Κανελλάκης έκανε δεκτό σχετικό αίτημα των φιλάθλων για μείωση των τιμών. Ετσι, τα εισιτήρια στη θύρα 1-2 κοστίζουν 15 ευρώ, στη θύρα 3, 10 ευρώ, ενώ στη θύρα 7-8 (οπαδοί φιλοξενούμενης ομάδας), 20 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK