Η θέση του Ηρακλή για τα επεισόδια

Θέση για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΛ και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεχνικών της τηλεόρασης του ΟΤΕ πήραν οι άνθρωποι του "Γηραιού". Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση μετά το τέλος του αγώνα.

Η θέση του Ηρακλή για τα επεισόδια
INTIME SPORTS

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του OTE TV στο Καυτανζόγλειο, το οποίο βρισκόταν εκεί για τη μετάδοση της αναμέτρησης μεταξύ του Ηρακλή και της ΑΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πέντε τραυματίες τεχνικοί της τηλεόρασης του ΟΤΕ που νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο. Λεπτομέρειες για την επίθεση δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ενώ αγνοείται η ταυτότητα των δραστών αλλά και οι λόγοι της άνανδρης επίθεσης.

Όπως είναι φυσικό, το αναπάντεχο γεγονός κατέστησε αδύνατη τη μετάδοση του αγώνα, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Football League στον Βόρειο όμιλο.

Από πλευράς Ηρακλή οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν πως υπήρξε ένταση μεταξύ ανθρώπων που δεν φορούσαν διακριτικά του "Γηραιού" και μίας ομάδας δρομέων που έτρεχαν γύρω από το Καυταντζόγλειο. Οι άνθρωποι από το βαν του ΟΤΕ προσπάθησαν να επέμβουν υπέρ των δρομέων με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση.

Κύκλοι της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι κάθε μορφής βίας είναι καταδικαστέα, ενώ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση μετά το τέλους του αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK