Όγκνιεν Βράνιες: Η 'θυσία' του θυμωμένου ήρωα της Σαρλερουά από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επέλεξε να 'θυσιάσει' τον Ογκνιεν Βράνιες για χάρη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Οταν όμως ο δεύτερος είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο Βόσνιος είχε ήδη επιτεθεί κατά 'αγνώστου' στο διαδίκτυο, υπογράφοντας για 6 μήνες στη Σαρλερουά.

Ο Όγκνιεν Βράνιες της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τη Super League 1 2019-2020 στο Ολυμπιακό Στάδιο, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020
Ο Όγκνιεν Βράνιες της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τη Super League 1 2019-2020 στο Ολυμπιακό Στάδιο, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 EUROKINISSI SPORTS/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Το ξέσπασμα και η αθυρόστομη επίθεσή του κατά ανθρώπου που δεν κατονόμασε, δεν προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση, όλοι γνωρίζουμε καλά το πόσο ευέξαπτος και ευερέθιστος είναι ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, άλλωστε είναι πολλά και τα αποτυπώματά του στο διαδίκτυο, ενοχλητικά απομνημονεύματα από ατάκες και φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει 'ανεβάσει' στα Social Media. Μια περίοδο μάλιστα, είχε τεθεί εκτός ομάδας για έναν μήνα επειδή είχε αρνηθεί στους ανθρώπους της ΑΕΚ να αποσύρει ένα άσχημο σχόλιο, συγκεκριμένα επρόκειτο για μια υβριστική ανάρτηση μετά από παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η τελευταία επίθεσή του μέσω του instagram κατά του ανθρώπου που θεωρεί ότι σαμποτάρισε την επιστροφή του στην ΑΕΚ, δίχως να τον κατονομάσει και παρά μόνο χαρακτηρίζοντάς τον απρεπώς, έχει από πίσω της το background που συνήθως κρύβουν αυτές οι υποθέσεις. Ο Βράνιες ήταν θυμωμένος επειδή οι άνθρωποι που ασχολούνται με τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας, είχαν επικοινωνήσει μαζί του μετά το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα (η ρεβάνς είναι απόψε), λέγοντάς του ότι ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν με το δανεισμό του από την Αντερλεχτ! Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το δικό του περιβάλλον.

Ο Βόσνιος στόπερ περίμενε να επικοινωνήσουν μαζί του για αρκετές ημέρες, στις δικές του προσπάθειες δεν βρήκε ανταπόκριση και τελικά για να μη μείνει ξεκρέμαστος αγωνιστικά καθώς, ως γνωστών, στην Αντερλεχτ δεν υπολογίζεται, συμφώνησε να αγωνιστεί υπό τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν στη Σαρλερουά, μια ομάδα μεσαίας ταχύτητας στο Βέλγιο κι ενώ εκείνος ζούσε για μέρες με τη βεβαιότητα της επιστροφής του στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο Βράνιες είχε από μόνος του προχωρήσει σε συζητήσεις με το βελγικό σύλλογο, προκειμένου να φέρει τα πράγματα στα μέτρα της ΑΕΚ και να επιτευχθεί ο δανεισμός του.

Το τι συνέβη και προέκυψε αυτή η αλλαγή σχεδιασμού από τους ανθρώπους της ομάδας, προφανώς και έχει σχέση με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και την πρόταση του 1 εκατ. ευρώ που είχε καταθέσει στον διεθνή αμυντικό, ο οποίος εν τέλει προτίμησε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τις ημέρες εκείνες λοιπόν, η πόρτα για τον Παπασταθόπουλου, σε αντίθεση με την εκ του αντιθέτου ενημέρωση από την ΠΑΕ, παρέμενε ανοιχτή ενώ για το Βράνιες είχε κλείσει. Κι όταν ο άλλοτε σέντερ μπακ της Αρσεναλ επέλεγε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Βόσνιος είχε ήδη συμφωνήσει με τη Σαρλερουά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK