ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τιμωρία του Κόουτο και η πικρή αλήθεια του Τρεζεγκέ

Με «αποκλεισμό» τεσσάρων αγωνιστικών από τις υποχρεώσεις της Πάρμα, τιμώρησε η ποδοσφαιρική λίγκα της Ιταλίας τον Φερνάντο Κόουτο. Ο Πορτογάλος αμυντικός χτύπησε με μπουνιά τον Τζιόρτζιο Κελίνι της Γιουβέντους στον αγώνα των δύο ομάδων και δύσκολα θα ξαναγωνιστεί στην εφετινή περίοδο.

Η τιμωρία του Κόουτο και η πικρή αλήθεια του Τρεζεγκέ
Με «αποκλεισμό» τεσσάρων αγωνιστικών από τις υποχρεώσεις της Πάρμα, τιμώρησε η ποδοσφαιρική λίγκα της Ιταλίας
τον Φερνάντο Κόουτο. Ο Πορτογάλος αμυντικός χτύπησε με μπουνιά τον Τζιόρτζιο Κελίνι της Γιουβέντους στον αγώνα των δύο ομάδων και δύσκολα θα ξαναγωνιστεί στην
εφετινή περίοδο.

Η «βεντέτα» των δύο παικτών είχε αρχίσει από το πρώτο μέρος, όταν ο γηραιός αμυντικός είχε γρονθοκοπήσει και πάλι τον αμυντικό της «Μεγάλης Κυρίας», αλλά δεν είχε γίνει αντιληπτός από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, όμως, ο αμυντικός της Πάρμα δεν γλίτωσε για 2η φορά και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Η αρχική τιμωρία του 39χρονου αμυντικού ήταν μία αγωνιστική, η οποία είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την κόκκινη κάρτα. Η λίγκα όμως επανεξέτασε το βίντεο της αναμέτρησης και τελικά χρέωσε στον Πορτογάλο άλλους τρεις αγώνες. Ο Κόουτο θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Νάπολι, Ρετζίνα, Τζένοα και Φιορεντίνα, έχοντας δικαίωμα συμμετοχής μόνο στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο την Ίντερ στο «Ένιο Ταρντίνι».

Στην αναμέτρηση του «Κομουνάλε» του Τορίνο η Γιουβέντους επικράτησε με 3-0 και δείχνει να έχει εξασφαλίσει την 3η θέση του πρωταθλήματος. Το πρώτο γκολ της «Γηραιάς Κυρίας» προήλθε από εμφανή θέση οφσάιντ, με τον Νταβίντ Τρεζεγκέ να μην το αρνείται.

«Προφανώς το γκολ μου ήταν οφσάιντ, αλλά έτσι γίνονται μερικές φορές τα πράγματα. Ελπίζω να μπορώ να συνεχίσω να σκοράρω έτσι και να πάρω τον τίτλο του Capocanonniere (σ.σ ο τίτλος του πρώτου σκόρερ στο Καμπιονάτο), αλλά θα πρέπει να περιμένω να δω γι’ αυτό αφού ο Μάρκο Μποριέλο έχει κάνει εξαιρετική σεζόν με την Τζένοα», δήλωσε ο Γάλλος, ευρισκόμενος μόλις ένα γκολ (18 αντί 19) πίσω από τον Ιταλό επιθετικό.

Ο «Τρεζε-γκολ» σχολίασε και την πιθανή μεταγραφή του Αμάουρι στην ομάδα του, υποστηρίζοντας πως ο Βραζιλιάνος θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη για τους «μπιονκονέρι», χωρίς να δείχνει να φοβάται ότι θα χάσει τη θέση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK