Η τιμωρία του Εβρά ήταν... καταναγκαστικά έργα!

Η UEFA και η Μαρσέιγ τον εξοστράκισαν μετά το χτύπημα... kung-fu σε οπαδό της ομάδας του όμως ο Πατρίς Εβρά όχι μόνο δεν πτοτείται αλλά δηλώνει μέσω ενός απίστευτου VIDEO πως θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ!

Η τιμωρία του Εβρά ήταν... καταναγκαστικά έργα!

Είναι ένας από τους... τρελούς των ποδοσφαιρικών γηπέδων και ήταν δεδομένο πως μία τιμωρία δεν μπορούσε να τον λυγίσει, ούτε σωματικά ούτε και ψυχικά.

Αναφερόμαστε στην επτάμηνη τιμωρία που επιβλήθηκε από την UEFA στον Πατρίς Εβρά για την κλωτσιά του σε οπαδό της Μαρσέιγ (πριν την έναρξη του αγώνα με την Γκιμαράες στην Πορτογαλία για το Europa League) και την απόφαση του συλλόγου να τον απολύσει, με τον ίδιο να στέλνει μήνυμα πως θα επιστρέψει πιο δυνατός και πιο αποφασισμένος από ποτέ.

Ποιά διάθεση να κρεμάσει τα παπούτσια του; Ο 36χρονος Γάλλος αριστερός μπακ ανέβασε το μεσημέρι της Δευτέρας video στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όπου σέρνει ένα ολόκληρο jeep στο οποίο επιβαίνει ένας φίλος του, με το μήνυμά του να είναι σαφές και κρυστάλλινο:

Η τιμωρία του Εβρά ήταν... καταναγκαστικά έργα!

"Καλή Δευτέρα. Μερικές φορές η ζωή μοιάζει πολύ βαριά αλλά θα πρέπει να συνεχίσεις να γελάς και φυσικά να αγαπάς το άθλημα. Ορκίζομαι στον Θεό ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Πάντα θετική ενέργεια, μην είστε τεμπέληδες.

Δεν ξέρω τι κάνετε τώρα αλλά αυτή τη στιγμή σπρώχνω ένα αμάξι επειδή θέλω να γίνω πολύ καλύτερος απ'ότι στο παρελθόν. Έρχομαι παιδιά!", έγραψε στο λογαριασμό του ο Εβρά, του οποίου η τιμωρία από την UEFA έχει ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018.

Όσοι νόμιζαν προφανώς ότι ο Εβρά θα πετάξει λευκή πετσέτα μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν αν σκεφτεί κανείς πως έχει τέτοια άγρια διάθεση που σέρνει ακόμα και αμάξι μεγάλου κυβισμού...

News 24/7

24MEDIA NETWORK