Η τιμωρία του Οριέ από την Παρί Σεν Ζερμέν

Έως τις 20 Μαρτίου θα παραμείνει εκτός της πρώτης ομάδας ο Σερζ Οριέ ως τιμωρία για την απρεπή συμπεριφορά του, όπως ανακοίνωσε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η τιμωρία του Οριέ από την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Σερζ Οριέ δεν θα παίξει ούτε στον επαναληπτικό με την Τσέλσι, αφού θα παραμείνει τιμωρημένος έως τις 20 Μαρτίου. Βέβαια η ποινή αποκλεισμού που του επιβλήθηκε από τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν εκτιμήθηκε ως αντιστρόφως ανάλογη του βαρύτατου παραπτώματος που υπέπεσε.

Ο Ιβοριανός δεξιός μπακ είχε μιλήσει απαξιωτικά και χυδαία τόσο για τον προπονητή του Λοράν Μπλαν όσο και για πολλούς συμπαίκτες του, μεταξύ των οποίων ο Ζλάταν Ιμπαχίμοβιτς. Τα λόγια του κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και στη γαλλική ομάδα προκλήθηκε εσωτερική αναταραχή, παραμονές του πρώτου αγώνα με την Τσέλσι στους 16 του Champions League.

Έκτοτε ο Οριέ προσπαθούσε να δικαιολογήσει τ' αδικαιολόγητα. Παρακαλούσε για συγχώρεση, αποδεχόμενος το λάθος του, και έλεγε σε κάθε τόνο ότι θα σεβαστεί κάθε απόφαση των Παριζιάνων.

Ο Κελαϊφί άφησε ο χρόνος να γιατρέψει κάπως τις πληγές και μίλησε με τον ποδοσφαιριστή. Το ίδιο έγινε και με τον προσβεβλημένο Λοράν Μπλαν, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει όλα όσα είχε ακούσει. Αποφασίστηκε πάντως να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον Οριέ, ο οποίος από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου θα μπει ξανά στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Μέχρι τότε θα γυμνάζεται με τις ακαδημίες και θα προσφέρει... κοινωνική εργασία στο σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δήλωση σοκ παίκτη της Παρί: "Ο Μπλαν κάνει... π@@@ς στον Ζλάταν"

Μπλαν για Οριέ: "Αυτό είναι το ευχαριστώ;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK