Η Τότεναμ δεν παραδέχεται το γκολ του βραβευμένου Σον

Η Τότεναμ τρόλαρε τον Χέουνγκ Μιν Σον, που σημείωσε το καλύτερο γκολ της σεζόν στον κόσμο, επιβραβεύτοντας γι' αυτό τον Γιαν Βερτόνχεν που του έδωσε την πάσα.

Ο Χέουνγκ Μιν Σον της Τότεναμ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ για τον τελικό του Champions League 2018-2019 στο 'Γουάντα Μετροπολιτάνο', Μαδρίτη, Σάββατο 1 Ιουνίου 2019
Ο Χέουνγκ Μιν Σον της Τότεναμ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ για τον τελικό του Champions League 2018-2019 στο 'Γουάντα Μετροπολιτάνο', Μαδρίτη, Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Χέουνγκ Μιν Σον κατέκτησε το βραβείο 'Πούσκας' για το 2020, που απονέμεται στον σκόρερ του καλύτερου γκολ της σεζόν από τη FIFA. Ο επιθετικός της Τότεναμ έκανε μια σόλο κούρσα από τη μεγάλη περιοχή του μέχρι τη μικρή της Μπέρνλι τον περασμένο Δεκέμβριο για την Premier League κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με συνέπεια να επικρατήσει στη σχετική ψηφοφορία των βραβείων The Best.

Δεν επικράτησε στις καρδιές των ανθρώπων της Τότεναμ όμως, οι οποίοι απέδωσαν τα εύσημα αλλού. Θεώρησαν ότι αυτό το τέρμα ήταν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και δεν ξέχασαν τον άνθρωπο που έβγαλε την... ασίστ, τον Γιαν Βερτόνχεν. Με απανωτά ποσταρίσματα στα social media, οι Λονδρέζοι αποθέωσαν τον Βέλγο στόπερ, της Μπενφίκα πλέον, γι' αυτήν "την πάσα που τα έκανε όλα δυνατά". Μάλιστα, κατέγραψαν την ιστορική στιγμή του τηλεφωνήματος του δημιουργού του γκολ στον Νοτιοκορεάτη.

Πρόκειται φυσικά για ένα μεγάλο τρολάρισμα των 'πετεινών' προς τον παίκτη τους, ο οποίος χάρηκε με την ψυχή του αυτήν την πλάκα. Μάλιστα, ακόμα κι ο λογαριασμός της FIFA στο twitter ενέκρινε αυτό το πείραγμα και γι' αυτό έκανε retweet τον αγγλικό σύλλογο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK