Η Τότεναμ γλυκοκοιτάζει την πιο έξυπνη λύση της Ευρώπης για τη θέση του κεντρικού αμυντικού

Ο Άγγελος Ποστέκογλου πάει με πλάνο στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού καθώς εάν δεν του "κάτσει" η πρώτη περίπτωση στο νούμερο δύο της λίστας του μπήκε ένας παίκτης που αναμένεται ν' απασχολήσει όλη την Ευρώπη.

Η Τότεναμ γλυκοκοιτάζει την πιο έξυπνη λύση της Ευρώπης για τη θέση του κεντρικού αμυντικού
Ο Άγγελος Ποστέκογλου γνωρίζει την αποθέωση AP

Το πρόβλημα στην άμυνα της επιθυμεί να διευθετήσει κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Τότεναμ έχοντας μάλιστα ανοίξει συζητήσεις με τον πρώτο ποδοσφαιριστή στη σχετική λίστα. Ο Ποστέκογλου, σύμφωνα με όσα γράφονται στο Νησί, έχει δώσει το ΟΚ για να μιλήσει το κλαμπ με τον Τοντιμπό.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Νις είναι ο εκλεκτός του προπονητή της Τότεναμ, αλλά όχι και ο μοναδικός στη shortlist. Το γεγονός πως οι Λονδρέζοι "καίγονται" να ολοκληρώσουν τη συμφωνία μέσα στην επόμενη εβδομάδα τους αναγκάζει να κοιτάξουν και σε άλλες λύσεις.

Η δεύτερη, λοιπόν, πίσω από τον Τοντιμπό είναι και η πιο ενδιαφέρουσα τη δεδομένη στιγμή στην ευρωπαϊκή αγορά. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Ποστέκογλου έδωσε τη συγκατάθεσή του και η διοίκηση των Σπιρουνιών μιλάει ήδη με τον Ρουμάνο, Ράντου Ντραγκούσιν.

Με ύψος 1,91μ. ο 21χρονος που μπορεί ν' αγωνιστεί και στις τέσσερις θέσεις της άμυνας είναι τοτέμ για τους Γενοβέζους, καθώς παρακολουθείτε από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2027 με την ύπαρξη ρήτρας αποδέσμευσης στη συμφωνία το ύψος της οποίας όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Επί της ουσίας, λοιπόν, η Τότεναμ μιλάει με δύο στόπερ αυτή τη στιγμή παλεύοντας να έχει τον έναν εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει ορίσει ο Άγγελος Ποστέκογλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK