Η Τότεναμ προχωράει σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα συνολικής αξίας 70 εκατ. ευρώ

Κοντά στην απόκτηση των Μίκι Βαν ντε Βεν και Αλέχο Βελίθ βρίσκεται η Τότεναμ. Για τα δύο deal αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία της ποσό άνω των 70.000.000 ευρώ.

Yokohama F Marinos's manager Ange Postecoglou pauses ahead of the friendly soccer match against Manchester City in Yokohama, Japan, Saturday, July 27, 2019. (AP Photo/Shuji Kajiyama)
Ο Άγγελος Ποστέκογλου AP PHOTO/SHUJI KAJIYAMA

Κοντά σε δύο μεταγραφικές κινήσεις που προβλέπεται ότι θα της κοστίσουν ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ βρίσκεται η Τότεναμ.

Ο λόγος για τους Μίκι Βαν Ντε Βεν και Αλέχο Βελίθ που αγωνίζονται στις Βόλφσμπουργκ και Ροζάριο Σεντράλ αντίστοιχα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, για τον Ολλανδό τα ¨"σπιρούνια" αναμένεται να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ ενώ για την περίπτωση του 20χρονου ταλαντούχου Αργεντίνου φορ θα δαπανηθούν περίπου 20.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως η Τότεναμ κάνει μία νέα αρχή με τον Άγγελο Ποστέκογλου στον πάγκο έχοντας ήδη κάνει δικό της τον Τζέιμς Μάντισον από τη Λέστερ αντί του ποσού των 46.000.000 ευρώ.

Πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Βελίθ, δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην τωρινή του ομάδα μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και να ενταχθεί στην αγγλική ομάδα από το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λάτσιο έκανε το μπαμ και άφησε στα κρύα του λουτρού Ντόρτμουντ και Μίλαν

Τσέλσι: Ανακοίνωσε κι άλλον παίκτη και συνεχίζει να ξεγελάει το FFP με την μέθοδό της

Η Μπάρτσα εισπράττει ανέλπιστα 15 εκατ. από τους Σαουδάραβες και κλείνει τις τρύπες

News 24/7

24MEDIA NETWORK