Η Τότεναμ θέλει τον Μαγκουάιρ για να κάνει χαλάστρα στην Ρεάλ

Η Τότεναμ θέλει τον Μαγκουάιρ, όχι μόνο για να βοηθήσει στα μετόπισθεν, αλλά και σε μία ακόμη περίπτωση που απασχολεί.

Manchester United's Harry Maguire applauds fans at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ, αρχηγός της Γιουνάιτεντ SUNDAY, OCT. 30, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Το αρμόδιο επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης ακονίζει της διαπραγματευτικές του ικανότητες για να πάρει από την Τότεναμ τον Χάρι Κέιν ως διάδοχο του Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος χαιρέτησε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για να καρπωθεί τα 400.000.000 ευρώ που του προσέφερε η Αλ Ιτιχάντ.

Η Τότεναμ, όμως, αποδεδειγμένα δεν είναι ομάδα που παραδίδει εύκολα τα όπλα ούτε είναι εύκολη στα deal που κάνει. Το ταμπελάκι της τιμής του Κέιν γράφει 200.000.000 ευρώ κι ας εκπνέει το συμβόλαιο του Άγγλου φορ το 2024. Οι Λονδρέζοι δεν θέλουν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Μάλιστα, όπως έγραψε η Telegraph, οι Σπερς είναι διατεθειμένοι να πάρουν στην ομάδα τους τον Χάρι Μαγκουάιρ για χάρη του Κέιν. Ναι, έτσι υποστηρίζει το αγγλικό Μέσο που υπερτονίζει τη φιλία που συνδέει τους δύο Χάρι. Επίσης, το Μέσο επιχειρεί να διαγράψει το σενάριο ανταλλαγής των δύο παικτών για να καταλήξει ο Κέιν στην Γιουνάιτεντ.

Ο Λεβί φέρεται να τους θέλει και τους δύο στην ομάδα του ώστε να ικανοποιήσει τον επιθετικό του και να τον πείσει να πει "ναι" στην επέκταση της συνεργασίας με το κλαμπ. Θυμίζουμε πως νέος προπονητής της Τότεναμ είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου, νταμπλούχος με την Σέλτικ.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί φέρνει ελεύθερο φορ για να "φτιάξει" τον Εμπαπέ

Μπάγερν: Δεν ανανεώνει ο Ντέιβις, πόσο τον κοστολογεί η ομάδα

Δύο μέρες ήταν αρκετές για την Αλ Ιτιχάντ για να δώσει 600.000.000 ευρώ σε μεταγραφές

News 24/7

24MEDIA NETWORK