Η Τούμπα ανοίγει της πύλες της για τους κατοίκους του Κορδελιού

Μια ολόκληρη κοινωνία να πρέπει να ξεσπιτωθεί για να απασφαλιστεί μια βόμβα ξεχασμένη από τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανοίγει την Τούμπα προκειμένου να τους προσφέρει... καταφύγιο.

Η Τούμπα ανοίγει της πύλες της για τους κατοίκους του Κορδελιού
paok toumpa ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έσπευσε να ανταποκριθεί στο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν χιλιάδες κάτοικοι του Κορδελιού, οι οποίοι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, προκειμένου να απασφαλιστεί μια βόμβα ξεχασμένη από τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τι έκανε; Άνοιξε την Τούμπα και τους καλεί να περάσουν ευχάριστα τις ώρες τους...

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πρόβλημα, μια ολόκληρη κοινωνία να πρέπει να ξεσπιτωθεί για να απασφαλιστεί μια βόμβα ξεχασμένη από τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Την ασφάλεια που θα στερηθούν για κάποιες ώρες οι κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης, την προσφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το… δεύτερο σπίτι τους, η Τούμπα!

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00 π.μ. θα ανοίξουν οι Θύρες 1-2-3 για την ελεύθερη είσοδο όλων όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν στις 11.00 π.μ., στην ηλεκτρονική οθόνη του γηπέδου, το ντοκιμαντέρ «90 Χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον«.

Στη συνέχεια ποδοσφαιριστές καθώς και παλαίμαχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρευρεθούν στο PAOK FC Official Store για την υπογραφή αυτόγραφων και την λήψη φωτογραφιών με τους φίλους της ομάδας.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους σε μία ασπρόμαυρη Κυριακή μακριά από εκπλήξεις και… εκρήξεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK