Η τραγωδία στο Μάντσεστερ ένωσε Γιουνάιτεντ και Σίτι

Τόσο η Γιουνάιτεντ, όσο και η Σίτι έστειλαν μέσω social media μηνύματα στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Μάντσεστερ.

Η τραγωδία στο Μάντσεστερ ένωσε Γιουνάιτεντ και Σίτι

Τουλάχιστον 22 άτομα σκοτώθηκαν και περίπου 59 τραυματίστηκαν κατά την βομβιστική επίθεση σε στάδιο του Μάντσεστερ, μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση της αστυνομίας, "Λίγο πριν τις 10:35 μ.μ. τοπικής ώρας (00:35 ώρα Ελλάδας) τη Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017, η αστυνομία εκλήθη λόγω έκρηξης στην Αρένα του Μάντσεστερ. Έως τώρα, έχουν επιβεβαιωθεί 19 νεκροί, με περίπου 50 τραυματίες". Νεότερη ενημέρωση ανέβασε τον αριθμό των νεκρών σε 22. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο δράστης, ο οποίος έδρασε μόνος του.

Όπως αναφέρει το news247, τα στοιχεία του δράστη και των θυμάτων δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί από τις αρχές, όπως επίσης και τα στοιχεία των τραυματιών.

Παράλληλα, υπάρχουν πολλά παιδιά αγνοούμενα που δεν έχουν έρθει σε επαφή με τους γονείς τους μετά την έκρηξη. Πρόκειται για εφήβους 15-17 ετών. Το γνωστό ξενοδοχείο Holliday Inn του Μάντσεστερ δημοσιεύει συνεχώς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνοντας ότι στις εγκαταστάσεις του βρίσκονται δεκάδες παιδιά που αναζητούν τους δικούς τους.

Δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων όμως είναι και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ και η Σίτι που σε αυτή την περίπτωση ένωσαν τις δυνάμεις τους στέλνοντας μηνύματα στήριξης.

"Είμαστε βαθύτατα σοκαρισμένοι από τα τρομακτικά συμβάντα της βραδιάς στη Manchester Arena. Οι σκέψεις και προσευχές μας πηγαίνουν σε όσους επλήγησαν", έγραψε η Γιουνάιτεντ στο twitter της. Από την άλλη ο λογαριασμός της Σίτι έγραψε "Ακούσαμε με μεγάλη λύπη τα τρομακτικά γεγονότα στη Manchester Arena. Οι σκέψεις μας βρίσκονται σε όλους όσους επλήγησαν και στα επείγοντα περιστατικά της πόλης"," .

News 24/7

24MEDIA NETWORK