Η Τσαπεκοένσε στηρίζει στην πράξη τους ήρωές της

Ο Τζάκσον Φόλμαν ήταν ένας από τους τρεις επιζήσαντες παίκτες στη μοιραία πτήση που αφάνισε την Τσαπεκοένσε και η διοίκηση είναι έτοιμη να τον στηρίξει δίνοντάς του δουλειά.

Η Τσαπεκοένσε στηρίζει στην πράξη τους ήρωές της

Κατάφερε να επιβιώσει από την τρομερή αεροπορική τραγωδία που διέλυσε συθέμελα την Τσαπεκοένσε στα τέλη Νοεμβρίου ωστόσο η ζωή του Τζάκσον Φόλμαν δεν θα είναι πλέον η ίδια, αφού πέρα από ψυχικά τραύματα που κουβαλάει, χρειάστηκε ένα μέρος του δεξιού του ποδιού να ακρωτηριάστεί.

Αυτό πάντως που μπορεί να δώσει μεγάλη δύναμη στον 24χρονο Βραζιλιάνο γκολκίπερ είναι πως η διοίκηση της Τσαπεκοένσε όχι μόνο δεν τον αφήνει μόνο στον ανηφορικό δρόμο που θα χρειαστεί να διαβεί αλλά θα τον στηρίξει έμπρακτα, δίνοντάς του δουλειά μέσα στο σύλλογο.

Η Τσαπεκοένσε στηρίζει στην πράξη τους ήρωές της

"Λέω με μεγάλη ευχαρίστηση πως είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει μαζί μας. Δεν ξέρω πότε, κάτω από ποιες συνθήκες, αλλά όσο εξαρτάται από μένα και τους συνεργάτες μου, θα είναι μαζί μας κάπου.

Δεν κάνουμε κάποια παραχώρηση αλλά το κάνουμε για την εξυπνάδα του, για αυτά που αντιπροσωπεύει ο παίκτης. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει είναι να ανακάμψει σωματικά και πνευματικά", δήλωσε ο ο εκτελεστικός διευθυντής της Τσαπεκοένσε, Ρουί Κόστα, και πρόσθεσε:

Η Τσαπεκοένσε στηρίζει στην πράξη τους ήρωές της

"Θα είναι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια να δουλέψω μαζί του πάλι. Θέλουμε πραγματικά να έχουμε τέτοιους ανθρώπους κοντά μας. Είναι σημαντικό να επιστρέψουν στη ρουτίνα του συλλόγου.

Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος Πλίνιο και ο αντιπρόεδρος Τότσο θα ανυπομονούν να τον έχουμε πάλι κοντά μας".

Η Τσαπεκοένσε στηρίζει στην πράξη τους ήρωές της

Όσο για την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της Τσαπεκοένσε μετά το μοιραίο δυστύχημα, αυτή θα είναι ο αγώνας με την Ιντερνασιονάλ ντε Λάγκες στο Campeonato Catarinense στις 29 Ιανουαρίου ενώ τέσσερις ημέρες νωρίτερα θα υπάρχει το φιλικό Βραζιλία-Κολομβία για συγκέντρωση χρημάτων υπέρ του βραζιλιάνικου συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η συγκινητική απονομή του Copa Sudamericana στην Τσαπεκοένσε
Αυτές είναι οι πρώτες μεταγραφές της Τσαπεκοένσε
H Tσαπεκοένσε ανέβασε video από τα αποδυτήρια που συγκλονίζει

News 24/7

24MEDIA NETWORK