Η Τσέλσι "απαντάει" σε Άρσεναλ και Σωκράτη με "μυθική" προσφορά στον Μανωλά

Επέστρεψαν στη δημοσιότητα τα σενάρια που θέλουν την Τσέλσι να κινείται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά! Διαβάστε τι γράφουν στην Ιταλία για το φημολογούμενο "μπλε" ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Έλληνα στόπερ.

Barcelona's Lionel Messi, left, challenges for the ball with Roma's Kostas Manolas during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/ Manu Fernandez)
messi manolas AP IMAGES

"Απάντηση" στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ετοιμάζεται να δώσει η Τσέλσι σύμφωνα με το "Sport Italia", αγοράζοντας τον έτερο κορυφαίο "γαλανόλευκο" στόπερ.

Οι Ιταλοί γράφουν πως οι "Μπλε" του Λονδίνου έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα της Ρόμα ώστε να κάνουν δικό τους τον Κώστα Μανωλά!

Κι αν ισχύουν όσα γράφουν στη γείτονα χώρα, τότε το κλαμπ του Αμπράμοβιτς προσφέρει 44.000.000 ευρώ για τον 27χρονο στόπερ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε πουλήσει στους Ρωμαίους τον αμυντικό από την Νάξο έναντι 15.000.000 ευρώ το 2014. Το συμβόλαιο του Μανωλά με την Ρόμα εκπνέει το 2022.

Ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν επίσης ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του Μανωλά από την ομάδα της πρωτεύουσας είναι πάνω από 38.000.000 ευρώ. Ενώ ο μάνατζέρ του Γιάννης Ευαγγελόπουλος σχολίασε τα σενάρια περί Τσέλσι ως εξής: "Δεν γνωρίζω κάτι για το ενδιαφέρον της Τσέλσι, γι' αυτό θα πρέπει να ρωτήσετε την ομάδα" είπε στο Romanews.eu ο Έλληνας ατζέντης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK