Η Τσέλσι απέτυχε στο τεστ τριγωνομετρίας της Μπάγερν

Η Μπάγερν έκανε επίδειξη δύναμης στο Λονδίνο σκορπίζοντας την Τσέλσι και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του Μονάχου. Η Μπαρτσελόνα έφυγε με την ισοπαλία από το San Paolo και πήρε προβάδισμα πριν το δεύτερο ματς με τη Νάπολι στη Βαρκελώνη.

O Γκνάμπρι πανηγυρίζει το πρώτο από τα δύο γκολ που πέτυχε στο Stamford Bridge, στο επιβλητικό 0-3 της Μπάγερν Μονάχου επί της Τσέλσι για την φάση των 16 του Champions League (25/02/2020) (AP Photo/Frank Augstein)
O Γκνάμπρι πανηγυρίζει το πρώτο από τα δύο γκολ που πέτυχε στο Stamford Bridge, στο επιβλητικό 0-3 της Μπάγερν Μονάχου επί της Τσέλσι για την φάση των 16 του Champions League (25/02/2020) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Το ημίχρονο στο Stamford Bridge, που έβαλε τα καλά του για να υποδεχθεί ένα παιχνίδι Champions League, έχει ολοκληρωθεί δίχως σκορ. Η Μπάγερν Μονάχου είναι σαφώς ανώτερη από την Τσέλσι, έχει κατοχή μπάλας στο 65%, αλλά γκολ δεν βρίσκει. Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο, οι Λονδρέζοι επιχειρούν να χτίσουν μια λίγο πιο θαραλλέα επίθεση. Πού να ήξεραν ότι εκείνη τη στιγμή θα σχόλαγε ο... γάμος. Ο Λεβαντόφσκι με τον Γκνάμπρι δίδαξαν τριγωνομετρία επί χόρτου και ο δεύτερος με προβολή νίκησε τον Καμπαγέρο για το 0-1 στο 51'.

Δεν χρειάστηκαν παρά τρία λεπτά για να επαναληφθεί το σκηνικό με μαθηματική ακρίβεια. Ξανά δημιουργός ο Λεβαντόφσκι, ξανά σκόρερ ο Γκνάμπρι, για το 0-2 στο 54'. Αφού μοίρασε δύο ασίστ, ήταν απίθανο να μην γράψει και ένα ο Πολωνός φορ. Το 0-3 στο 76' λοιπόν, είχε την δική του υπογραφή, με την Τσέλσι να μένει με δέκα παίκτες στο ματς μετά την αποβολή του Αλόνσο στο 83'.

Δεν άλλαξε κάτι ως το τέλος, η Μπάγερν Μονάχου καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο ματς και στις δύο επισκέψεις της φέτος στο Νησί έχει σημειώσει... 10 γκολ! Στους ομίλους είχε διασύρει με 7-2 την Τότεναμ. Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός μοιάζει ως η μοναδική ομάδα στο φετινό Champions League που είχε σταθεί με αξιοπρέπεια στα ματς με τους Βαυαρούς. Με ήττα 2-3 στο Φάληρο και 2-0 στο Μόναχο, με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο...

Στον ιταλικό νότο και το San Paolo, Νάπολι και Μπαρτσελόνα άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς. Καλύτεροι οι 'παρτενοπέι' στο πρώτο ημίχρονο, δεν άφησαν τους 'μπλαουγκράνα' να πάρουν ανάσα και προηγήθηκαν με γκολ του Μέρτενς. Το 121ο του Βέλγου, που έπιασε τον Μάρεκ Χάμσικ στην κορυφή των σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι!

Στο δεύτερο μέρος ήταν δύσκολο να βγάλει την ίδια ενέργεια η ομάδα του Γκατούζο. Έτσι αυτή του Σετιέν βρήκε την ευκαιρία, εκμεταλλεύτηκε ένα στιγμιαίο σάστισμα της αντίπαλης άμυνας και με τον Γκριεζμάν ισοφάρισε για το τελικό 1-1, που δίνει προβάδισμα στη Μπαρτσελόνα ενόψει της ρεβάνς στο Camp Nou. Με την αποβολή του Βιντάλ να δείχνει το μικρότερο κακό, μπροστά στον τραυματισμό του Πικέ που κινδυνεύει να χάσει το clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Εμπαπέ ή Χάαλαντ; Ποιος είναι καλύτερος; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK