Η Τσέλσι νικά, οι φίλαθλοι αποδοκιμάζουν

Χρειάζονται κάτι παραπάνω από μια νίκη στο FA Cup για να ικανοποιηθούν οι φίλοι των Λονδρέζων.

Chelsea fans wave flags during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Liverpool, at Wembley stadium, in London, Saturday, May 14, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Chelsea fans wave flags during the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Liverpool, at Wembley stadium, in London, Saturday, May 14, 2022. (AP Photo/Ian Walton) AP

Η Τσέλσι πραγματοποιεί μία ακόμη άσχημη, για τα κυβικά της, σεζόν στο πρωτάθλημα και ως εκ τούτου, επικρατεί δυσαρέσκεια στον κόσμο. Τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν βάλει τους παίκτες, τον προπονητή και τον Πρόεδρο στο στόχαστρο. Ο προπονητής όμως είναι συνήθως το εξιλαστήριο θύμα σε αντίστοιχες περιπτώσεις και για αυτό ο Ποτσετίνο προσπάθησε να συσπειρώσει την ομάδα πριν από τον αγώνα με την Άστον Βίλα.

Ο Άργεντινός φαίνεται να μπόρεσε να περάσει όσα ήθελε στους παίκτες του, καθώς για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό εμφανίστηκε στο γήπεδο μια κανονική Τσέλσι . Βέβαια, παρά την εντυπωσιακή νίκη με 3-0, οι φίλαθλοι δεν έδειχναν να είναι κατευνασμένοι. Ίσα ίσα το αντίθετο ίσχυε, αφού άρχισαν να αποδοκιμάζουν τους παίκτες και την διοίκηση.

Ο λόγος φαίνεται πως πηγάζει από το ότι δεν επιτρέπεται μια ομάδα με το μέγεθος των “Μπλε” να χαίρεται και να ικανοποιείται με μια τέτοια νίκη, πόσο μάλλον όταν στο πρωτάθλημα η “μηχανή” δεν βγάζει σπινθήρα, ούτε για δείγμα.

Περισσότερα εδώ

Το τρομερό στατιστικό του Κλοπ από τότε που ανέλαβε την Λίβερπουλ

Τυφλή εμπιστοσύνη Ποτσετίνο στους παίκτες του

News 24/7

24MEDIA NETWORK