Η Τσέλσι πρέπει να φτάσει τα επίπεδα Έντσο για το μπαμ στο κέντρο

Πάνω από 110.000.000 ευρώ ζητάει η Μπράιτον για να πει το ναι στην παραχώρηση του Μοϊσές Καϊσέδο. Συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Τσέλσι.

Ecuador's Moises Caicedo reacts after the World Cup group A soccer match between the Netherlands and Ecuador at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Friday, Nov. 25, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Μοϊσές Καισέδο στην αναμέτρηση του Εκουαδόρ με την Ολλανδία AP

Πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν γίνει στη Τσέλσι μέχρι στιγμής και αναμένεται να γίνουν ακόμα περισσότερες καθώς οι αποχωρήσεις συνεχίζονται ενώ έχουν γίνει και αρκετές μεταγραφές.

Μετά από την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης με την απόκτηση των Τζάκσον και Ενκουνκού, οι μπλε κινούνται δυναμικά και για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας με τον Μοϊσές Καϊσέδο να είναι ο πρώτος στόχος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Telegraph, οι απαιτήσεις της Μπράιτον δυσκολεύουν αρκετά την ολοκλήρωση του deal καθώς ξεπερνούν τα 110.000.000 ευρώ.

Η Τσέλσι δεν φέρεται διατεθειμένη να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό αλλά οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να συνεχιστούν και το ερχόμενο διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί, μεταγραφές: Ολοκλήρωσε την βόμβα στο κέντρο της άμυνας

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ρεάλ: Ο Πέρεθ έκανε πρόταση επασύνδεσης στον Ζιζού

News 24/7

24MEDIA NETWORK