Η Τσέλσι "σκανάρει" τεχνικούς διευθυντές που παίζουν μπάλα εκατομμυρίων

Η διοίκηση της Τσέλσι άλλαξε και το νέο αφεντικό βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή για να εκτοξεύσει το κλαμπ. Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τη θέση στο Στάνφορντ Μπριτζ.

Η Τσέλσι "σκανάρει" τεχνικούς διευθυντές που παίζουν μπάλα εκατομμυρίων
EUROKINISSI

Η απομάκρυνση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς από το γενικό κουμάντο της Τσέλσι και με την πρόσφατη απόλυση του Τόμας Τούχελ, οι διοικούντες το κλαμπ σχεδιάζουν την αντεπίθεσή τους ξεκινώντας με την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Οι "Μπλε" ψάχνουν τον άνθρωπο που θα ξοδέψει έξυπνα τα χρήματα της ομάδας και θα φέρει πολλά περισσότερα στα ταμεία.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με την ονοματολογία -ως προς τον τεχνικό διευθυντή- που προκύπτει από δημοσίευμα της Mirror.

Το παραπάνω Μέσο αναφέρει πως η Τσέλσι έχει βάλει στην shortlist της τους Λουίς Κάμπος από την Παρί, Μόντσι της Σεβίλλης, τον τσιφ σκάουτ της Αταλάντα Λι Κονγκερτόν, όπως και τους Ρουί Πέδρο Μπραζ (Μπενφίκα) και Βίκτορ Όρτα της Λιντς.

Τα ονόματα που διαβάσατε αφορούν προσωπικότητες που στο ρόλο τους έχουν καταφέρει αρκετές φορές να βρουν σχετικά φθηνούς ποδοσφαιριστές στα πρώτα τους βήματα με την ικανότητα να δημιουργήσουν μεγάλες υπεραξίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK