Η Τσίνα Σοάρες, πέτρα του σκανδάλου στη σχέση Ικάρντι - Νάρα έσπασε τη σιωπή της: "Δεν θεωρώ τη μονογαμία φυσιολογική"

Για ένα μήνα τουλάχιστον η Τσίνα Σοάρες απασχόλησε τον Τύπο ως η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στον Μάουρο Ικάρντι και τη Γουάντα Νάρα και ένα μήνα μετά μίλησε για πρώτη φορά λέγοντας: "Δεν θεωρώ πως η μονογαμία είναι φυσιολογική".

Η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι
Η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Τσίνα Σοάρες βρέθηκε για ένα μήνα σχεδόν στο επίκεντρο όλου του κόσμου και δη στην Αργεντινή και τη Γαλλία ως το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στη σχέση του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα και λίγο έλειψε να τους χωρίσει. Η ίδια ένα μήνα μετά και αφού όλη η ιστορία έφυγε από τα φώτα της δημοσιότητας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τα όσα ειπώθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Σε ένα μέρος της συνέντευξη της η Τσίνα Σοάρες είπε: "Δεν νομίζω πως η μονογαμία είναι φυσιολογική. Δεν ήμουν ποτέ 20 χρόνια με τον ίδιο άνθρωπο και δεν το έχω βιώσει. Έχω ανάμεικτα αισθήματα. Πάντα είχα μονογαμικές σχέσεις, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον".

Και συνέχισε: "Πάντα ζητούν από τις γυναίκες εξηγήσεις. Από το σχολείο κιόλας και με κάθε τρόπο. Η γυναίκα που επιλέγει να μην έχει παιδιά, εκείνη που έχει πολλά, η άλλη που είναι χωρισμένη, η γυναίκα που έχει πολλούς άντρες, για όλες υπάρχει μια ταμπέλα. Και υπάρχει έχθρα ανάμεσα στις γυναίκες που είναι τρομερό.

Είναι η γυναίκα που κατακρίνει μια άλλη γυναίκα, αυτό συμβαίνει συχνά. Υπάρχουν γυναίκες που μιλούν αφ΄υψηλού, χωρίς καμία συμπόνια. Υπάρχουν γυναίκες που είναι οι πρώτες που θα δείξουν με το δάχτυλο μια άλλη γυναίκα. Κι αυτό γίνεται επειδή μας χειραγωγούν και βάζουν τον ανταγωνισμό μέσα στο κεφάλι μας".

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης της σε ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα υποστήριξε: "Πέρασα άσχημα, αλλά ποτέ δεν ένιωσα πως πρέπει να δώσω εξηγήσεις σε κάποιον. Αν κάποια στιγμή τα παιδιά μου με ρωτήσουν, στα μόνα που θα οφείλω εξηγήσεις θα είναι αυτά. Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ζητάνε εξηγήσεις μόνο από τη γυναίκα, ενώ ο άντρας δεν κατακρίνεται ποτέ. Ο κόσμος πάντα θα λέει πράγματα. Αυτό είναι το τίμημα της ελευθερίας, αλλά δεν με νοιάζει τι θα πουν. Υπάρχει για μένα μια εικόνα στα media για μένα, αλλά δεν είμαι έτσι. Το θέμα λύθηκε ιδιωτικά, συζήτησα ό,τι ήταν να συζητήσω κι έχω καθαρή συνείδηση".

Τέλος αποκάλυψε πως είναι ελεύθερη αυτό το διάστημα: "Η οικογένειά μου είναι τα τρία μου παιδιά. Δεν χρειάζομαι άντρα δίπλα μου. Είμαι χαρούμενη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK