Η βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα σενάρια στον όμιλο της Εθνικής

Μετά την ήττα από το Βέλγιο και τη νίκη της Βοσνίας επί του Γιβραλτάρ η Εθνική Ελλάδας υποχώρησε στην τρίτη θέση του ομίλου της και δεν κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της.

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα πάντα πλέον εξαρτώνται από τα αποτελέσματα των Βόσνιων που πάντως έχουν, θεωρητικά, πιο δύσκολο πρόγραμμα από την Εθνική. Ομως, δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι το Βέλγιο θα πάει αδιάφορο στη Ζένιτσα για το ματς με τη Βοσνία αφού κατέκτησε και μαθηματικά την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ ως πρώτη του γκρουπ.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στη Λευκωσία την Κύπρο και εν συνεχεία θα υποδεχθεί το πολύ αδύναμο Γιβραλτάρ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Χρειάζεται πάση θυσία του εξάποντο και μία, τουλάχιστον, βαθμολογική απώλεια της Βοσνίας για να περάσει και πάλι στη δεύτερη θέση.

Σε πιθανή ισοβαθμία μετράει η συνολική διαφορά των γκολ στην οποία μέχρι στιγμής η Βοσνία είναι καλύτερη (έχει +11 και η Ελλάδα +6). Οπότε, προς το παρόν έχει και το σχετικό πλεονέκτημα.

Η βαθμολογία του ομίλου *

1. Βέλγιο 22 (35-3)

2. Βοσνία 14 (19-8)

3. Ελλάδα 13 (11-5)

4. Κύπρος 10 (8-12)

5. Εσθονία 8 (6-17)

6. Γιβραλτάρ 0 (3-37)

*Στην ισοβαθμία μετράει πρώτα η συνολική διαφορά των γκολ

Οι τελευταίοι δύο αγώνες της Εθνικής

7/10: Κύπρος-Ελλάδα

10/10: Ελλάδα-Γιβραλτάρ

Οι τελευταίοι δύο αγώνες της Βοσνίας

7/10: Βοσνία-Βέλγιο

10/10: Εσθονία-Βοσνία

News 24/7

24MEDIA NETWORK