Η Βιγιαρεάλ στο δρόμο του Παναθηναϊκού

Το "κίτρινο υποβρύχιο" της Βιγιαρεάλ καλείται να αποκλείσει στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή διαδρομή του φτάνοντας στα προημιτελικά. Το πρώτο παιχνίδι στο "Μαδριγάλ" στις 25/02, η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ στις 10/03. Ρεάλ-Λίβερπουλ και Ίντερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα πιο σπουδαία ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση.

Η Βιγιαρεάλ στο δρόμο του Παναθηναϊκού
Θα μπορούσαμε να πούμε πωςη τύχη στάθηκε σύμμαχος του Παναθηναϊκού στην κλήρωση της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία έλαβε χώρα την Παρασκευή (19/12) στο "άντρο" της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας. Όχι πως η Βιγιαρεάλ είναι αμελητέο μέγεθος στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ωστόσο με δεδομένο πως το "τριφύλλι" απέφυγε δυνάμεις όπως η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης, μια ομάδα της δυναμικής του "κίτρινου υποβρυχίου" δεν τρομάζει.

Άλλωστε οι "πράσινοι" διατηρούν το πλεονέκτημα της ρεβάνς στην Αθήνα, την ίδια ώρα που οι Λεβαντίνοι θα έχουν το άγχος του πρώτου αγώνα στο "Μαδριγάλ". Να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Βιγιαρεάλ θα βρεθεί στο δρόμο ελληνικής ομάδας. Την περίοδο 2007-08 η ισπανική ομάδα ήταν στον ίδιο όμιλο του Κυπέλλου UEFA με την ΑΕΚ. Στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ το "κίτρινο υποβρύχιο" νίκησε 2-1.

Oι καλύτερες εορταστικές εκδρομές με το http://www.sportravel.gr/

Κατά τ' άλλα, δύο "πρόωρους τελικούς" ανέδειξε η κληρωτίδα, καθώς η Ρεάλ θα αναμετρηθεί με τη Λίβερπουλ, ενώ τα... μάτια τους θα βγάλουν η Ίντερ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κόντρα του Ζοσέ Μουρίνιο με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ομάδες που στοχεύουν στην κατάκτηση του τροπαίου θα τεθούν από πολύ νωρίς εκτός συνέχειας, μια και η θεά τύχη έβαλε έτσι το χεράκι της.

Συνοπτικά τα ζευγάρια της φάσης των 16



Τσέλσι-Γιουβέντους
Βιγιαρεάλ-Παναθηναϊκός
Σπόρτινγκ-Μπάγερν Μονάχου
Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο
Λιόν-Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ
Άρσεναλ-Ρόμα
Ίντερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ












* Ο Μπρούνο Κόντι, πρεσβευτής της UEFA για το εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ, βοήθησε στη διαδικασία της κλήρωσης.





News 24/7

24MEDIA NETWORK