Η χιουμοριστική απάντηση της Γουότφορντ στον Ρονάλντο: "Σηκώσαμε τα μανίκια και τελειώσαμε τη δουλειά"

Η Γουότφορντ θέλησε να πικάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον θρίαμβο της ομάδας επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απάντησε στο tweet που είχε κάνει ο Πορτογάλος σταρ πριν την αναμέτρηση, όπου είχε δώσει το "σύνθημα" για τη νίκη.

Η χιουμοριστική απάντηση της Γουότφορντ στον Ρονάλντο: "Σηκώσαμε τα μανίκια και τελειώσαμε τη δουλειά"
© 2021 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Η Γουότφορντ διέσυρε με το εκκωφαντικό 4-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να γνωρίζει την πέμπτη ήττα της στα επτά τελευταία παιχνίδια της στην Premier League. Η νέα "γκέλα" των κόκκινων διαβόλων αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο στρατόπεδο του συλλόγου, αφού σύμφωνα με τους Times η διοίκηση αποφάσισε να απολύσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Την ίδια στιγμή κι ενώ όλοι περιμένουν να μάθουν τι θα γίνει με το μέλλον του Νορβηγού κόουτς, η Γουότφορντ, η οποία πέτυχε μία ιστορική νίκη, βρήκε την ευκαιρία να πικάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα, μία ημέρα πριν το παιχνίδι, ο Πορτογάλος σταρ μέσω ανάρτησης στα social media έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας, γράφοντας: "Ήρθε η ώρα για ακόμα μια φορά να σηκώσουμε τα μανίκια και να τελειώσουμε τη δουλειά! Πάμε να κυνηγήσουμε τους στόχους μας αυτή τη χρονιά".

Με αφορμή το tweet αυτό, η Γουότφορντ άδραξε την ευκαιρία και σχολίασε χιουμοριστικά: "Σηκώσαμε τα μανίκια και τελειώσαμε τη δουλειά!", δημοσιεύοντας ένα video με τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK