Η βοήθεια του Ολυμπιακού στην Μάνδρα συνεχίζεται

Η προσφορά του Ολυμπιακού στην πολύπαθη Μάνδρα και στις γύρω περιοχές δεν σταματά, καθώς τα σωματεία των πληγέντων περιοχών εφοδιάστηκαν με αθλητικό ιματισμό.

Η βοήθεια του Ολυμπιακού στην Μάνδρα συνεχίζεται

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους ανθρώπους της Μάνδρας που ταλαιπωρήθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Σειρά στο έργο που παράγεται, είχε ο εφοδιασμός με αθλητικό ιματισμό στους παράγοντες των πληγέντων σωματείων σε Μαγούλα, Νέα Πέραμο και Μάνδρα, αλλά και στα τμήματα υποδομής της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, με τον εξοπλισμό να αποτελεί χορηγία των "ερυθρόλευκων".

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, Μιχάλης Τζανόπουλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους Πειραιώτες και στον Βαγγέλη Μαρινάκη με την παρακάτω επιστολή:

"Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής μοίρασε σήμερα πλούσιο αθλητικό ιματισμό στους παράγοντες των πληγέντων σωματείων από τις καταστροφικές πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2017 σε Μάνδρα, Μαγούλα και Νέα Πέραμο, αλλά και στα τμήματα υποδομής της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Ο εξοπλισμός αποτέλεσε εξ ολοκλήρου ευγενική χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τον Ολυμπιακό και προσωπικά τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK