Η Βραζιλία δεν ήταν... Γερμανία

Οι Βραζιλιάνοι ήθελαν στην επόμενη φάση τους Γερμανούς για να εκδικηθούν το κάζο προ τετραετίας, ωστόσο τα "Πάντσερ"... χαιρέτησαν κι έτσι η "Σελεσάο" θα συγκρουστεί με το Μεξικό στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Άνετη νίκη κόντρα στους Σέρβους με 2-0 (VIDEO).

Η Βραζιλία δεν ήταν... Γερμανία

To πάθημα των Γερμανών έγινε... μάθημα στους Βραζιλιάνους οι οποίοι μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώνουν την πρόκριση απέναντι στους Σέρβους, εξαιρετικά σοβαροί.

Η παρέα του Νεϊμάρ επικράτησε των Βαλκάνιων με 2-0 χάρη στα γκολ των Παουλίνιο και Σίλβα.

Οι παίκτες της "Σελεσάο" πολύ θα ήθελαν οι Γερμανοί να έπαιρναν το εισιτήριο της πρόκρισης ως δεύτεροι από τον άλλο όμιλο, ώστε να τους... εκδικηθούν για την προ τετραετίας επτάρα, αλλά τα "Πάντσερ¨" δεν ήταν έτοιμα φέτος για μεγάλα πράγματα.

Έτσι, οι Βραζιλιάνοι θα παίξουν την τύχη τους στο Μουντιάλ σ' ένα παραδοσιακό ντέρμπι με το Μεξικό στις 3 Ιουλίου.

ΜΕ ΕΛΒΕΤΙΑ Ο ΜΠΕΡΓΚ

Στις 2 Ιουλίου, όμως, υπάρχει ένα ακόμη ματς για τους "16". Μία ευρωπαϊκή μονομαχία μεταξύ της Σουηδίας και της Ελβετίας.

Οι Ελβετοί ήρθαν ισόπαλοι με την Κόστα Ρίκα 2-2, αλλά μικρό το κακό, αφού ήταν σχεδόν σίγουρη η πρόκρισή τους μετά την επική ανατροπή επί των Σέρβων (2-1) στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

Τα γκολ των Ελβετών προήλθαν από τους Τζεμαϊλί, Ντρμιτς, ενώ για τους Κοσταρικανούς σκόραραν οι Γουάτσον και Σόμερ (αυτογκόλ).

ΣΕΡΒΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ 0-2

ΕΛΒΕΤΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 2-2

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ "16"

30 Ιουνίου

17:00 Γαλλία - Αργεντινή (Σαράνσκ)

21:00 Ουρουγουάη - Πορτογαλία (Σότσι)

1 Ιουλίου

17:00 Ισπανία - Ρωσία (Λουσνίκι)

21:00 Κροατία - Δανία (Νίζνι Νόβγκοροντ)

2 Ιουλίου

Βραζιλία - Μεξικό (Σαμάρα)

3 Ιουλίου

Σουηδία - Ελβετία (Αγία Πετρούπολη)

Περισσότερα για το πανόραμα του Μουντιάλ ΕΔΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK