Η ξεκαρδιστική ατάκα του ΑΕΚτζή Αντώνη Αντωνίου για τον Κετσπάγια

Ποια ήταν η αντίδραση του δημοφιλούς ηθοποιού Αντώνη Αντωνίου, όταν έμαθε πως ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και τι δήλωσε για το σύλλογο και τον κόσμο.

Η ξεκαρδιστική ατάκα του ΑΕΚτζή Αντώνη Αντωνίου για τον Κετσπάγια

Από τους πιο δημοφιλείς τηλεοπτικούς ΑΕΚτζήδες, οι ατάκες του στο "Μπαμπά μην Τρέχεις" ήταν εκείνες που έδιναν... νούμερα στο σίριαλ.

Ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου και μέγας φαν του Ριβάλντο φιλοξενήθηκε στο studio του Sport24 Radio και στη συνομιλία που είχε με το δίδυμο του "Σουτ Τηλεφώνημα" (Καίσαρης-Τσάρλυ) μίλησε για την αγαπημένη του Ένωση. Δεν ακούστηκαν κλασικές ατάκες από μια τηλεοπτική φιγούρα. Ήταν ξεχωριστές.

Όπως αυτή για τον κόσμο της ΑΕΚ, ο οποίος " νιώθει να τον κυνηγούν και δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, είναι και το γηπεδικό". Ή εκείνη για την πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια. " Όταν το έμαθα έκανα ένα «Ωχ!» και είπα στη γυναίκα μου ότι ήταν μία χάλια επιλογή".

Όσο για την απουσία της ΑΕΚ από την κορυφή υποστήριξε πως " έχει χάσει τρία πρωταθλήματα επί Ντέμη (σ. σ. Νικολαΐδη), το ένα στα χαρτιά και τα άλλα δύο ύποπτα. Μας στερήθηκαν πρωταθλήματα με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα, κυρίως αθέμιτα. Την υπόθεση Βάλνερ την περνάμε στο ντούκου. Η ΑΕΚ δεν έχει μικρύνει, διότι εμείς που είμαστε ΑΕΚ ξέρουμε πράγματα και γεγονότα. Δεν κοιτάμε μόνο τα νούμερα. Η ΑΕΚ δεν φυλλορροεί. Εμείς θέλουμε καθαρά παιχνίδια και είμαστε ανοικτοί σε όλα τα αποτελέσματα, καθώς υπάρχουν καλές, μέτριες και εκπληκτικές ημέρες. Το περσινό κύπελλο ήταν περήφανο, διότι το πήραμε κόντρα στον Ολυμπιακό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK