Η υπόσχεση του Αλαφούζου σε Δώνη για τον Παϊρότζ

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Γιώργο Δώνη και κατέληξαν σε οριστική συμφωνία, με τους δύο άνδρες να μιλούν και για αγωνιστικά θέματα. Δεν αργεί και η επίσημη παρουσίαση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αναμονή που υπήρχε εδώ και καιρό όσον αφορά στην ανακοίνωση του Γιώργου Δώνη ως του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού είχε κάνει αρκετούς φίλους της ομάδας να... υποψιάζονται πως κάπου έχει "μπλοκάρει" η συμφωνία, ωστόσο οι όποιες διαφορές υπήρχαν για να επέλθει η συμφωνία, ξεπεράστηκαν.

Το άλλοτε "τρένο" των "πρασίνων" άκουσε αυτά που ήθελε να ακούσει από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ώστε να πειστεί για το πρότζεκτ που υπάρχει για την ομάδα ενώ και στο ραντεβού που έγινε με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα.

Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση όπου ουσιαστικά έδωσαν τα χέρια για να πορευτούν μαζί, αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν, ενώ κατόπιν μίλησαν και για αγωνιστικά ζητήματα.

Κάτι διαδικαστικά θέματα απομένουν για να πέσουν και οι υπογραφές, που τα χειρίζονται οι δικηγόροι των δύο πλευρών και από εκεί και πέρα μένει η επίσημη παρουσίαση του Γιώργου Δώνη από την πράσινη ΠΑΕ.

Το σημαντικό πάντως είναι η διαβεβαίωση που πήρε ο Δώνης από τον Αλαφούζο πως όλα θα πάνε καλά με τον Παϊρότζ όσον αφορά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κάτι που σημαίνει πως τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Μετά από αυτή τη συναντηση, ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα απουσιάσει για 4 ημέρες εκτός Αθηνών και η λογική λέει πως θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα για να γίνει και η επίσημη παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου και να ανοίξει ουσιαστικά ο κύκλος της νέας σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK