Η υπόσχεση του νέου προέδρου της Μίλαν και το συγκινητικό αντίο Μπερλουσκόνι!

Λίγο αφότου έδωσε τα χέρια με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την εξαγορά της Μίλαν, ο νέος ιδιοκτήτης Λι Γιόνγκχονγκ υποσχέθηκε να την φέρει στην κορυφή του κόσμου! Συγκίνησε με τις δηλώσεις του ο "καβαλιέρε"!

Η υπόσχεση του νέου προέδρου της Μίλαν και το συγκινητικό αντίο Μπερλουσκόνι!

Η Μίλαν πέρασε σε νέα εποχή από τις 13 Απριλίου 2017 με την Rossoneri Sport Investment Lux να έρχεται σε συμφωνία με την Fininvest και να αποκτάει το 99,3% των μετοχών του συλλόγου έναντι του συνολικού ποσού των 740.000.000 ευρώ και λίγο μετά το χρυσοφόρο deal το νέο αφεντικό των Μιλανέζων προχώρησε σε δηλώσεις σε κινεζικά ΜΜΕ.

"Ευχαριστώ τον Μπερλουσκόνι και τον Fininvest για την εμπιστοσύνη και τους οπαδούς για την υπομονή, από σήμερα χτίζουμε το μέλλον. Βήμα βήμα θα επιστρέψουμε στην κορυφή του κόσμου", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Κινέζου επιχειρηματία ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα από τον Ντέιβιντ Χαν Λι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την εξαγορά.

Η υπόσχεση του νέου προέδρου της Μίλαν και το συγκινητικό αντίο Μπερλουσκόνι!

Από την πλευρά του, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος αποχαιρέτησε οριστικά την αγαπημένη του ομάδα μετά από 31 χρόνια στο τιμόνι της (δεν αποδέχτηκε τη θέση του επίτιμου προέδρου που του προσφέρθηκε) όπου κατέκτησε συνολικά 29 τίτλους, είπε:

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα τα άτομα χάρη στα οποία είχα το προνόμιο να προεδρεύω σε ένα σύλλογο που έχει κατακτήσει τόσα πολλά. Πρώτα απ'όλα, φυσικά, στους μεγάλους τεχνικούς και στους μεγάλους πρωταθλητές που κατέστησαν εφικτές αυτές τις επιτυχίες που θα μείνουν για πάντα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ανάμεσα στους τόσους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα, ο πρώτος που θέλω να αναφέρω είναι ο Αντριάνο Γκαλιάνι, που στην Μίλαν μας ήταν ο κινητήρας στη μηχανή. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το δώσω πάντως στους οπαδούς μας.

Η υπόσχεση του νέου προέδρου της Μίλαν και το συγκινητικό αντίο Μπερλουσκόνι!

Στους εκατομμύρια υποστηρικτές μας που γέμισαν τα γήπεδα σε όλο τον κόσμο για να φωνάξουν Forza Milan και σε πολλούς ακόμα, που αν και ήταν μακριά ως προς τη φυσική τους παρουσία, ήταν πάντα δίπλα μας. Χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσε να υπάρξει ποτέ αυτή η Μίλαν των τόσων επιτυχιών.

"Μπορεί να αφήνω σήμερα την ομάδα οριστικά αλλά παραμένω ο πρώτος οπαδός της Μίλαν, την ομάδα που μου έμαθε ο πατέρας μου να αγαπώ από μικρός και υλοποιήσαμε μαζί το όνειρό του. Στους νέους ιδιοκτήτες στέλνω τις πιο θερμές ευχές για να πραγματοποιήσουν ακόμα πιο εκπληκτικούς στόχους από αυτούς που καταφέραμε να πετύχουμε εμείς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK