Η υπόθεση Άλαρνταϊς "βολεύει" και την Άρσεναλ

Η ομοσπονδία της Αγγλίας ψάχνει, επιτέλους, τον ιδανικό προπονητή για να καθίσει στο... θρόνο της εθνικής ομάδας και πάνω στην προσπάθεια τους, βρήκαν έναν αναπάντεχο σύμμαχο στο πρόσωπο της Άρσεναλ που προσπαθεί να κρατήσει τον Βενγκέρ.

Η υπόθεση Άλαρνταϊς "βολεύει" και την Άρσεναλ
Wenger © ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Και ξαφνικά τα βρετανικά ΜΜΕ βλέπουν... συμμαχία μεταξύ Άρσεναλ και ομοσπονδίας της Αγγλίας για τα μάτια του Αρσέν Βενγκέρ. Το συμβόλαιο του Αλσατού, βλέπετε, ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και η διοίκηση των "κανονιέρηδων" θέλει να ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις για την ανανέωση του.

Την ίδια ώρα τα "λιοντάρια" αναζητούν τον αντικαταστάτη του Σαμ Άλαρνταϊς που αποχώρησε μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον έμπειρο τεχνικό να προσπαθεί να κοροϊδέψει την ομοσπονδία!

Θέλουν δυο σε... ένα

Αυτή τη στιγμή ο Βενγκέρ αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο των ανθρώπων της Αγγλίας. Στο 66άχρονο τεχνικό έγινε πρόταση όταν αποχώρησε ο Ρόι Χόντσον, όμως οι συνθήκες δεν είχαν ωριμάσει ακόμα.

Τα πράγματα, όμως, έχουν αλλάξει και όλες οι πλευρές θέλουν να βγουν ωφελημένες. Για αυτό θα του ασκηθεί πίεση να αποδεχθεί τόσο τη νέα πρόταση της Άρσεναλ, όσο και να γίνει ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.

Όλα βέβαια πρέπει να γίνουν στο σωστό timing και για αυτό το λόγο ο Σάουθγκεϊτ θα καθίσει προσωρινά στον πάγκο των "λιονταριών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"ΚΕΡΑΥΝΟΙ" Λίνεκερ: "Να επέμβει η αστυνομία για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο"
Μετά την ταπείνωση, έφυγε για διακοπές ο Αλαρντάις
Ιταλική λύση για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK