Ιαπωνία: Ο 55άρης Μιούρα παίρνει μεταγραφή στην Ευρώπη

Ο Μιούρα είναι ο γηραιότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και θα παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία.

Colombian soccer star Carlos Valderrama, right, shakes hands with Kazuyoshi Miura of Japan, during a reception on Tuesday, Aug. 29, 1995, at a Tokyo Hotel for Wednesday's FIFA all-star charity soccer match.  The event will raise money for Kobe earthquake sufferers.    Valderrama plays for the Pan-American all-stars team and Miura plays for the rest of the World stars team. (AP Photo/Atsushi Tsukada)
Ο Μιούρα με τον Βαλντεράμα (AP PHOTO/ATSUSHI TSUKADA)

Ο Καζουγιόσι Μιούρα είναι 55 ετών και είναι ο γηραιότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Γεγονός, όμως, αποτελεί εδώ και μερικές ώρες πως θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και μάλιστα στην Ευρώπη.

Ναι, ο 55άρης επιθετικός έχει ήδη μπει στο αεροπλάνο και ταξιδεύει από την Ιαπωνία στην Πορτογαλία για να φορέσει τη φανέλα της Ολιβεϊρένσε. Η πορτογαλική ομάδα βρίσκεται στην 14η θέση της δεύτερης κατηγορίας.

Όσον αφορά στον Μιούρα, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει μπάλα στην Ευρώπη, καθώς το 1994 είχε πάρει μεταγραφή στην Τζένοα.

Το 1999 είχε παίξει στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του τα έχει περάσει σε Ιαπωνία και Βραζιλία. Συνολικά, σύμφωνα με το Transfermarkt, έχει δώσει 700 επίσημα ματς με 193 γκολ και 5 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε στη δράση και έφαγε τέσσερα από την προτελευταία της Ισπανίας

ΜΜΑ: Αδιανόητη παραμόρφωση σε πόδι αθλητή

Η οικογένεια του Μπέλιγχαμ έχει επιλέξει την επόμενη ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK