Ηχούν οι "σειρήνες" για Ογκουνσότο και Γκιάτα

Η καλές εμφανίσεις του Πάτρικ Ογκουνσότο έχουν φέρει την ικανοποίηση στον Εργοτέλη. Και αυτό γιατί οι άνθρωποι της Κρητικής ΠΑΕ βλέπουν οτι ο Νιγηριανός τους έχει βάλει γερά σε τροχιά ανόδου, αλλά φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να βάλουν και χρήματα στο ταμείο τους από την πώλησή του τον Ιανουάριο

Ηχούν οι "σειρήνες" για Ογκουνσότο και Γκιάτα
Η καλές εμφανίσεις του Πάτρικ Ογκουνσότο έχουν φέρει την ικανοποίηση στον Εργοτέλη. Και αυτό γιατί οι άνθρωποι της Κρητικής ΠΑΕ βλέπουν οτι ο Νιγηριανός τους έχει βάλει γερά σε τροχιά ανόδου, αλλά φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να βάλουν και χρήματα στο ταμείο τους από την πώλησή του τον Ιανουάριο.

Η Λάρισα καλοβλέπει την περίπτωση του Ογκουνσότο και είναι έτοιμη να «χτυπήσει» την πόρτα του Εργοτέλη για την αγορά του, αν και το συμβόλαιο του Νιγηριανού λήγει το καλοκαίρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ήδη έχει γίνει επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων και το κλίμα είναι θετικό για τη μετακίνηση του Ογκουνσότο.

Τη Λάρισα φαίνεται πάντως πως την ενδιαφέρει ακόμη ένας παίκτης του Εργοτέλη, ο Μάρκος Γκιάτας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δεχθεί πρόταση από τους Λαρισαίους και για το 18χρονο άσο, μια και θέλουν επειγόντως παίκτη στην αριστερή τους πλευρά. Στην Κρήτη ενδιαφέρονται όμως και αγορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κρητικοί έχουν ξεχωρίσει ήδη έναν έμπειρο Ευρωπαίο μέσο και βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί του, αλλά για ευνόητους λόγους αποφεύγουν να αποκαλύψουν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK