Ιδανική πρεμιέρα με τεράστια συμμετοχή στο Coca-Cola Cup 2016-2017!

Με το καλημέρα το Coca-Cola Cup, έκλεψε την παράσταση.

Ιδανική πρεμιέρα με τεράστια συμμετοχή στο Coca-Cola Cup 2016-2017!

Σχεδόν 1.200 νέοι (1.190 για την ακρίβεια) έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα του σαββατοκύριακου (15-16/10) για το πιο συναρπαστικό και πιο επιτυχημένο τουρνουά 5Χ5 στην Ελλάδα, αποκλειστικά αφιερωμένο σε εφήβους από 13 έως 19 ετών. Μια διοργάνωση-θεσμός, που ξεκίνησε φέτος στις εγκαταστάσεις Renti Soccer Club, με πολλές καινοτομίες, την ίδια θέληση για μπάλα και επίσημους προσκεκλημένους δυο ποδοφαιριστές του Ολυμπιακού (Κώστας Τσιμίκας και Σάσα Ζντιέλαρ).

Οι 170 ομάδες που εγκαινίασαν το φετινό Coca-Cola Cup, έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ, σε συναρπαστικά παιχνίδια πολλά εκ των οποίων κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Η συμμετοχή ήταν αθρόα, ειδικά στις κατηγορίες 15-16 και 17-19 ετών, με δεκάδες ομάδες να δίνουν από νωρίς τη μάχη για την πρόκριση.

Ιδανική πρεμιέρα με τεράστια συμμετοχή στο Coca-Cola Cup 2016-2017!

Ο καλός καιρός ήταν σύμμαχος στην προσπάθεια των παιδιών, που δεν έχασαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν και τα Instagram frame του Coca-Cola Cup, για φωτογραφικές αναμνήσεις στα social media τους πάντα με την χρήση των hashtag #olampala και #cocacolacupgr.

Το μεσημέρι της Κυριακής, οι συμμετέχοντες γνώρισαν από κοντά μεγάλα ταλέντα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Τσιμίκας και ο Σάσα Ζντιέλαρ, βρέθηκαν κοντά στους νεαρούς, υπέγραψαν αυτόγραφα, αφίσες του Ολυμπιακού, μπάλες και έβγαλαν πάμπολλες φωτογραφίες. Μίλησαν για αρκετή ώρα με τα παιδιά του Coca-Cola Cup, ευχόμενοι να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να συνεχίσουν να αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Για πρώτη φορά στο Coca-Cola Cup χρησιμοποιήθηκε και η GoPro Camera, που μπορεί να αποτυπώσει σε βίντεο πως ζει ο ποδοσφαιριστής την εμπειρία του Coca Cola Cup, μέσα στο γήπεδο. Επιλεγμένα στιγμιότυπα θα ανεβαίνουν στις σελίδες της διοργάνωσης, στα social media (Facebook, Twitter, Youtube) ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Ιδανική πρεμιέρα με τεράστια συμμετοχή στο Coca-Cola Cup 2016-2017!

Μετά από τις μάχες της πρεμιέρας και εν όψει του δεύτερου σαββατοκύριακου (22-23/10) προκρίθηκαν οι εξής ομάδες.

Κατηγορία 13-14 ετών: Φλόμπες, Πατήσια Σίτυ, Αμπαλιακός, Αετός Αττικής

Κατηγορία 15-16 ετών: Μπαρτσελιώμα, Ένωση Γκρεμών, MRM FC, La Familla, Ultra Boys, Βαγιεκάνο, Μικτή Μυκόνου, Tigers Fc, Κοκκινομυλιώτες, Οι Νότιοι, Μοσχάτο, Da Team, Μινώταυρος, Βραζιλιάνοι, Οιμλάρα, Ο Troy και το Kρου, Rentis City, Αρτεμιάδα, Μικελ FC

Κατηγορία 17-19 ετών: Black Stallion, City Squad, Los Patsaneiros, Τυπάρες FC, Piaston Villa, Αυτοματιστές, Piree Saint Germe, Κατσαπλιάδες, Compton, Black Bull, Nevercoupen, Χαβαλένθια, Έγινε, Πανόρμου FC, Juniors FC, Ζωγράφου FC, Los Blancos, Αστέρας Γαλατσίου, Λαγονήσι FC, Βucket Squad, Borussians, Freeastylers, Καραγιάννη, Cityzens, Κίτρινες FC

Το τουρνουά, όπως και όλα που θα ακολουθήσουν, είχε κάλυψη απο τα συνδρομητικά κανάλια της Nova. Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα, συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές αλλά και δηλώσεις των δυο άσων του Ολυμπιακού, που ήταν παρόντες την Κυριακή στο Ρέντη, στα κανάλια Novasports, στα social media του Coca-Cola Cup καθώς και στο www.novasports.gr/cocacolacup καθ’ολη την διάρκεια της εβδομάδας!

Το τουρνουά συνεχίζεται στα γήπεδα Rentis Soccer Club και αυτό το Σαββατοκύριακο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προκριματικούς αγώνες το Σάββατο και τους τελικούς της Κυριακής, απ' όπου θα προκύψουν οι ομάδες για τους περιφερειακούς τελικούς της Αττικής.

Ιδανική πρεμιέρα με τεράστια συμμετοχή στο Coca-Cola Cup 2016-2017!

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Αναλυτικοί όροι συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup, απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα καθώς και το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά μπορείτε να μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media :

FACEBOOK : facebook.com/CopaCocaCola.gr

TWITTER : twitter.com/CocaColaCupGR

YOUTUBE : youtube.com/user/CCCGreece

News 24/7

24MEDIA NETWORK