Ιδανικό ξεκίνημα για την Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας της Ουαλίας και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον 6ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ιδανικό ξεκίνημα για την Εθνική Νέων

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως οι προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Γκούμα... καρποφόρησαν στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να πετύχουν δυο γκολ.

Το 1-0 έγινε στο 59' όταν η μπάλα έφτασε δεξιά στον Σταθόπουλο που έκανε ένα παράλληλο γύρισμα, ο Βρουσάι άφησε τη μπάλα να περάσει και ο Μίγγος από κοντά με πλασέ κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στο 78' η Εθνική έφτασε στο 2-0 όταν ο Μίγγος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Νικολάου στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε και σκόραρε με προβολή.

ΟΥΑΛΙΑ: Χέιλ-Μπράουν, Κοξ, Πουλ, Αμπάντου, Ντα Σίλβα, Τζακ Έβανς (76' Λούις), Σμιθ, Χάρις, Γούντμπερν (90' Χάρινγκτον), Κίραν Έβανς (46' Μπρόντχεντ), Ρόμπερτς.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Βαλμάς, Κατράνης, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός, Μίγγος (90' Παυλίδης), Σταθόπουλος (69' Σαμπανίδης), Βρουσάι (78' Οικονομίδης), Νικολάου, Νάτσος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ελλάδα 3 (2-0)

2. Αγγλία 0 (0-0)

3. Λουξεμβούργο 0 (0-0

4. Ουαλία 0 (0-2)

News 24/7

24MEDIA NETWORK